Uitgebreide wandelsafari met strandverlenging

14 dagen Victoria Falls, wandelingen in South Luangwa en strandverlenging aan Lake Malawi (ID: 99247)

Over de reis

Tijdens deze fly-in safari verkent u de Victoria watervallen en het bijzonder mooie South Luangwa NP via unieke wandelsafari’s. Ontdek zo deze adembenemende Afrikaanse bush vanuit een ander perspectief. Aansluitend vliegt u naar Lake Malawi en komt u volledig tot rust met het grote meer op de achtergrond.

In een oogopslag

  • 14 dagen fly-in & wandelsafari
  • van Livingstone naar Lilongwe
  • hoogtepunten: Victoria Falls, South Luangwa NP, strandverlenging aan Lake Malawi

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Livingstone (diner).

Aankomst in Livingstone en transfer naar de lodge.

Overnachting: 2 overnachtingen Chundukwa River Lodge.

Dag 2: Livingstone (volpension).

Vandaag onderneemt u een begeleide excursie naar de beroemde Victoria watervallen (entreegelden voor het nationale park bedragen USD 20 p.p., ter plaatse te betalen).

Dag 3: Livingstone - South Luangwa NP (halfpension).

’s Morgens vlucht naar Lusaka. Hier gaat u aan boord van een klein vliegtuig en vliegt u verder naar South Luangwa NP, waar u aan de airstrip van Mfuwe wordt opgewacht. Daarna rijdt u langs dorpen naar Nkwali Camp, direct aan de Luangwa rivier gelegen.

Overnachting: Overnachting Nkwali Camp.

Dag 4: South Luangwa NP (volpension).

U rijdt noordwaarts en begint aan uw wandelsafari, die over het algemeen geldt als dé wilderniservaring bij uitstek in het South Luangwa NP. Uw lunch nuttigt u in uw camp. Hier heeft u walk-in tenten, een bushdouche en een toilet ter beschikking. Geniet in de namiddag van een eerste wandeling. Alle wandelingen worden begeleid door een ervaren natuurgids en gewapende ranger.

Overnachting: 5 overnachtingen in een mobiel tentenkamp.

Dag 5 - 6: South Luangwa NP (volpension).

Samen met de zonsopgang ontwaakt de bush en gaat uw wandelsafari van start. Geniet van het eenzame en wilde landschap en de rijke en diverse dierenwereld. Ga op pad en ontdek alle dieren van mieren tot buffels en van vogels tot leeuwen. U zult in de ban zijn van de wildernis. Tijdens het eten wordt het camp afgebouwd, ingepakt en verplaatst. Zodra u na een wandeling in de late voormiddag aankomt, is het camp opnieuw volledig opgesteld. Op het programma staan een lunch, siësta en in de namiddag een wandeling. De volgende dag verkent u de streek van het camp.

Dag 7 - 8: South Luangwa NP (volpension).

Het camp wordt opnieuw afgebouwd en verplaatst, terwijl u stroomafwaarts langs de Mupamadzi rivier wandelt. De Mupamadzi is een van de hoofdrivieren van de Luangwa.

Dag 9: South Luangwa NP (volpension).

Na een vroeg ontbijt begeeft u zich per 4x4 richting de Luangwa rivier. Een boot brengt u over de rivier en verder naar de accommodatie. In de namiddag neemt u deel aan een laatste safari in het nationaal park.

Overnachting: Overnachting Nsefu Camp/Tena Tena Camp.

Dag 10: South Luangwa NP - Lake Malawi (halfpension).

In de voormiddag neemt u een transfer naar de Mfuwe airstrip en vliegt u via Lilongwe (in Malawi) naar Monkey Bay aan Lake Malawi. Aankomst in Monkey Bay en transfer naar de lodge.

Overnachting: 4 overnachtingen Pumulani.

Dag 11 - 13: Lake Malawi (halfpension).

Pumulani ligt aan het zuidelijke uiteinde van Lake Malawi. De lodge beschikt over 10 individueel ingerichte en uiterst ruime villa’s, die zich verspreiden over de heuvel en een fantastisch zicht bieden op het meer. Pumulani is ideaal om te ontspannen. Voor de actievelingen worden heel wat activiteiten aangeboden, o.a. snorkelen, duiken, zeilen, kajakken, boottochten en bezoeken aan dorpen.

Dag 14: Lake Malawi - Lilongwe (ontbijt).

U neemt uw transfer naar Monkey Bay en uw vlucht terug naar Lilongwe, waar uw reis eindigt.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

99247

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • binnenlandse vluchten, vermelde transfers, lokale vertrekbelasting Livingstone / Mfuwe / Malawi, overnachtingen, vermelde maaltijden, lokale drankjes, activiteiten, entreegelden nationale parken, wasservice (geen ondergoed) in de Chundukwa River Lodge en Pumulani en Engelstalige reisbegeleiding.

Exclusief

  • internationale vluchten, visumkosten, gemotoriseerde watersport bij Pumulani, overige drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

3 mogelijke reisdata in juni (prijs op aanvraag). Bagagebeperking: max. 15 kg per persoon in een zachte reistas, inclusief foto-uitrusting en handbagage.

Mogelijke accommodaties tijdens deze reis

Geen nieuws beschikbaar.