Individuele reizen in Malawi

Privé safari’s zijn individuele reizen in Malawi die speciaal voor u worden samengesteld en reizen die alleen met worden uitgevoerd. U hoeft dus geen rekening te houden met andere medereizigers en u heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

Malawi is een prachtig, maar wat minder bekend, land om rond te reizen. Malawi biedt een afwisselend verblijf met talrijke landschappelijke, culturele en natuurkundige hoogtepunten. Het hoogtepunt op een bezoek aan Malawi is ongetwijfeld de rijke fauna en flora van het land. Malawi biedt een fascinerende geografische diversiteit met torenhoge bergen, weelderige valleien en kristalheldere meren zoals Lake Malawi.

In principe kunnen we uw individuele reizen in Malawi helemaal op maat samenstellen. Maar we geven u hieronder alvast een paar ideeën. De reis kan bestaan uit een wildsafari, een mokoro tocht op Lake Malawi, een wandeltocht op het Zomba Plateau of elke combinatie hiervan. Alle onderdelen van de reis laten wij vloeiend op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa tot aan de terugvlucht in gastvrije verzorgende handen bent.

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt, zijn onze safaris zeer geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis. U reist met uw eigen gezelschap, in een 4WD Landrover of Landcruiser met een privé gids en een privé chauffeur en u bent niet gebonden aan een vast hotelschema, zodat u - net als bij de de klassieke safari - ruim de tijd heeft om op zoek kunt gaan naar het wild. Natuurlijk bent u ook vrij in de dagindeling.

Tijdens uw individuele reizen in Malawi slaapt u onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of in comfortabele tented camps en safarilodges. Ervaar een echte safari, op een betaalbare manier.

Individuele reizen in Malawi