Reisonderdelen Zuid-Afrika

Een vakantie naar Zuid-Afrika aan het plannen? Op deze pagina worden de verschillende reisonderdelen voor een reis naar Zuid-Afrika beschreven. In Zuid-Afrika heeft u een keuze uit een uitstekend hotelaanbod, met enkele van ’s werelds beste accommodaties, biedt aangenaam comfort voor iedere portemonnee. Wildobservaties zijn mogelijk in diverse prijsklassen. De wegen zijn goed, de mensen behulpzaam, gastvrij en kindvriendelijk. Door de indrukwekkende en afwisselende landschappen is Zuid-Afrika een uitstekende bestemming voor individuele reizigers en liefhebbers van campers. De Franse Hugenoten zijn erin geslaagd om de uitgelezen Zuid-Afrikaanse wijnen op de wereldkaart te zetten. Malse steaks, fruit van de beste kwaliteit en heerlijke zeevruchten vormen een feest voor de zintuigen.

Accommodatie| Impala Tours

Accommodaties in Zuid-Afrika

Bekijk onze ruime keuze aan accommodaties, zoals hotels, guesthouses, guestfarms, pensions, safarikampen en game lodges. Gaat u voor eenvoudig of luxueus?

Autohuur in Zuid-Afrika | Impala Tours

Autohuur in Zuid-Afrika

Wij helpen u graag bij de keuze voor een huurauto of een ‘hotel op 4 wielen’. We zijn er zeker van dat we ook voor u het juiste voertuig in ons aanbod hebben!

Binnenlandse Vluchten | Impala Tours

Binnenlandse Vluchten

Zuid-Afrika beschikt over een uitgebreid binnenlands netwerk van vliegverbindingen, die goed aansluiten op de internationale vluchten. Een interessante optie dus!

Treinen | Impala Tours

Treinen

Lees hier meer over de langeaftstandroutes die de treinmaatschappijen Blou Train, Rovos Rail en de Shongola Express bieden.

Excursies | Impala Tours

Excursies

Bepaalde attracties en activiteiten zijn het allerbeste als excursie te boeken, zoals stadstours, culturele tours en culinaire tours. Bekijk hier een greep uit ons aanbod.

Transfers | Impala Tours

Transfers

Begin uw vakantie ontspannen en zorgeloos. Met een transfer komt u na een lange vlucht comfortabel en veilig bij uw geboekte accommodatie aan.

Rondreizen in Zuid-Afrika | Impala Tours

Rondreizen Zuid-Afrika

Ontdek Zuid-Afrika op verschillende manier! Bijvoorbeeld met uw eigen huurauto, de trein om met een groep. Ultiem Afrika ervaren? Ga op pad met een eigen ranger!

Accommodaties

Het aanbod aan accommodaties in Zuid-Afrika varieert van eenvoudige hotels, guesthouses en bed & breakfast tot luxe hotels, country houses en privélodges in wildreservaten van verschillende prijsklassen. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Om een juiste keuze uit het grote aanbod aan safarikampen en game-lodges te maken adviseren we u vrijblijvend een offerte te laten maken. Voor een optimale safari-belevenis bent u immers niet alleen op zoek naar een overnachtingsplek, maar vooral naar een aangenaam verblijf waar u rond de tijd dat u daar bent wilde dieren kunt spotten. Hier kunnen we veel over vertellen.

Huurauto’s en Campers

Zuid-Afrika kunt u prima zelf verkennen per huurauto of camper. De infrastructuur is goed en modern - de wegen zijn voldoende bewegwijzerd en bij kruisingen en in de bebouwde kom verlicht. In Zuid-Afrika wordt links gereden. Het land beschikt over een uitgebreid wegennetwerk met voornamelijk verharde wegen. Voor het huren van een auto of camper heeft u - naast een geldig Europees rijbewijs - ook een internationaal rijbewijs nodig. In Zuid-Afrika vindt u - in de steden en dorpen - een uitgebreid netwerk van tankstations. Benzine en diesel is doorgaans goedkoper dan in Nederland, maar houd er wel rekening mee dat naarmate u in meer afgelegen gebieden komt de brandstofprijzen hoger liggen.

Campings

Zuid-Afrika beschikt over een uitgebreid netwerk van campings met veelal uitstekende faciliteiten. De Zuid-Afrikaners zijn een uitgesproken ´outdoor nation´ en stellen hoge eisen aan de faciliteiten van hun ca. 700 campings.

Rondreizen, Individueel of in een groep

We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden.

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zuid-Afrika is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.