Binnenlandse vluchten Zuid-Afrika

South African Airways (SAA) is de nationale luchtvaartmaatschappij van Zuid-Afrika. De maatschappij vliegt met moderne vliegtuigen. Zuid-Afrika heeft z’n thuisbasis in Johannesburg.

Airlink en SAA Express - dochtermaatschappijen van South African Airways - hebben een uitgebreid binnenlands netwerk van vliegverbindingen, die goed aansluiten op de internationale vluchten. In sommige steden wordt met een aparte binnenlandse terminal gewerkt, bijv. in Johannesburg en Kaapstad.

De voordeligste manier om in Zuid-Afrika binnenlands te vliegen, is als de binnenlandse vluchtroute onderdeel is van uw internationale ticket (naar Zuid-Afrika). U kunt de binnenlandse SAA vluchten voordelig bijboeken op een internationaal ticket van KLM en uiteraard op South African Airways zelf. Dit dient bij het opvragen van de offerte aan te geven.

Als u met een andere maatschappij naar Zuid-Afrika vliegt, kunt u gebruik maken van airpass tarieven. De tarieven zijn per vluchtsector verschillend en kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.

Een andere mogelijkheid is om sectortarieven te gebruiken voor een binnenlands traject. Vooral voor de drukkere vluchtsectoren (zoals Johannesburg-Kaapstad en Johannesburg-Durban) - zijn deze tickets gunstig geprijsd. Ook deze tarieven kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.

SAA Express en Airlink zijn lowcost airlines met vluchten vooral tussen de grote steden en langs de kust. Ze hanteren flexibele (internet) tarieven en zijn daarmee op bepaalde routes zeer prijsgunstig. Ook deze tarieven kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.