Treinreizen in Zuid-Afrika

Treinreizen in Zuid-Afrika is een hele bijzondere belevenis. Voor treinliefhebbers, zijn de treinreizen in Zuid-Afrika een absolute must. De treinen zijn luxe uitgevoerd in de degelijke oud-Engelse stijl. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten.

U kunt kiezen uit een drietal vaste 3-daagse routes van de trein of deelnemen aan één van de aangeboden speciale reizen. Wij bieden drie verschillende treinreizen in Zuid-Afrika aan. Alle treinreizen beginnen of eindigen in Durban. U kunt kiezen voor een route tussen Victoria Falls en Durban, waar u door het noorden van Zuid-Afrika reist. Ook is er een variant die door het zuiden van Zuid-Afrika reist. Deze route is tussen Kaapstad en Pretoria. Tijdens de treinreizen in Zuid-Afrika kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende landschap van Zuid-Afrika. Terwijl de trein in gematigd tempo verder gaat, kunt u zich heerlijk ontspannen.

Ontdek Zuid-Afrika per trein, u zult het nooit meer vergeten!
 

Treinreizen in Zuid-Afrika

Treinreis in Zuid-Afrika | Zuid-Afrika

Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

4-daagse nostalgische treinreis tussen Victoria Falls en Pretoria. Reis met de legendarische Rovos Rail. In de oud-Engelse luxe trein kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende Afrikaanse landschap terwijl u heerlijk ontspant. Bekijk hier de mogelijkheden.

Treinreis in Zuid-Afrika | Impala Tours

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Durban

3-daagse unieke treinreis tussen Pretoria en Durban. Ontdek deze prachtige route tijdens deze nostalgische treinreis. Op ontspannen manier kunt u naar hartenlust genieten van de Afrikaanse landschappen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Treinreis in Zuid-Afrika | Impala Tours

Nostalgische treinreis tussen Pretoria & Kaapstad

Beleef de goede oude tijd tijdens deze 3-daagse nostalgische treinreis tussen Pretoria en Kaapstad. Geniet in oud-Engelse stijl van de indrukwekkende Afrikaanse landschappen die aan u voorbij trekken. Bekijk hier de mogelijkheden.