Rovos Rail staat voor nostalgie en elegantie in Afrika

4 dagen treinreis van Pretoria naar Kaapstad / Victoria Falls / Durban of omgekeerd(ID: 294)

Over de reis

Beleef de ´goede oude tijd´ toen het reizen met de trein nog echt genieten was. Niet alleen voor treinliefhebbers is deze luxe trein uitgevoerd in de degelijke oud-Engelse stijl. In de trein kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende Afrikaanse landschap terwijl u heerlijk ontspant. Alle trajecten hebben interessante excursies (inbegrepen in de prijs). Eigenaar Rohan Vos heeft drie treinen en vijf locomotieven uit de jaren 30 met veel oog voor detail laten restaureren. De treinen worden op deeltrajecten voortgetrokken door één van de vier oldtimer stoom-, diesel-, of elektrische locomotieven. Stoom kan op sommige trajecten vanwege het watergebrek niet worden gegarandeerd.

In een oogopslag

  • 3 of 4 dagen nostalgische treinreis met de legendarische Rovos Rail
  • van Victoria Falls, Pretoria, Durban of Kaapstad
  • alle maaltijden, drankjes & excursies inclusief
Vanaf € 2.772 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Victoria Falls - Hwange NP (diner), start om 17.00 u.

Wonderschone Afrikaanse landschappen wachten op u! Bij dit traject staan de nostalgische trein en zijn uitstekende service nog meer op de voorgrond dan bij de andere trajecten. Dit is puur genot – de excursies zijn niet eens het hoogtepunt van de dag. U zult zich niet vervelen, dat garanderen het treinpersoneel en het Afrikaanse landschap. U begint met één van de spectaculairste reisbestemmingen van Afrika, de Victoria Falls.

Dag 2: Hwange NP - Beitbridge (volpension).

U bezoekt ’s morgens het Hwange NP en gaat op safari in een open safariwagen. Tegen 10.00 uur gaat de treinrit verder zuidwaarts door Zimbabwe. Tegen de avond bereikt u Beitbridge, de grens met Zuid-Afrika.

Dag 3: Beitbridge - Zuid-Afrika (volpension).

U blijft een hele dag in de trein en doorkruist adembenemende landschappen in het noorden van Zuid-Afrika.

Dag 4: Zuid-Afrika - Pretoria (ontbijt).

Uw stijlvolle reis eindigt in het privéstation van Rovos Rail in Pretoria.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

294

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • treinreis in de geselecteerde coupé (2 nachten), vermelde maaltijden, alle drankjes en snacks aan boord, 24-uurs butlerservice, excursies met Engelstalige reisbegeleiding en maaltijden volgens het reisprogramma.

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven, champagne, fooien en visumkosten.

Opmerking

U kunt Kaapstad-Pretoria door middel van een gratis tussenovernachting in Pretoria koppelen aan het traject Pretoria-Victoria Falls.

In Pretoria is de plaats van afspraak het koloniale Rovos Rail Station, in Kaapstad de Rovos Rail Lounge en in Durban op spoor 13 van het centraal station.