Groepsreizen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het meest bezochte vakantieland van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Aan de oostkust - langs de Indische Oceaan vindt u paradijselijke stranden en badplaatsen. Kaapstad is een levendige metropool met een groot aantal bezienswaardigheden.

Tijdens een vakantie in Zuid-Afrika kunt u op zoek naar de Big-Five in de diverse nationale parken. In het noorden zijn de meeste wildparken. Richting het zuiden verandert het landschap in een groen landschap met westerse invloeden. Maar... Zuid-Afrika biedt meer dan alleen natuur! Geniet van de heerlijke wijnen, breng een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en Kaapstad. Kaapstad is door de unieke ligging één van de mooiste steden ter wereld. De stad ligt op een schiereiland ingeklemd tussen de beroemde Tafelberg en de imposante Tafelbaai.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden van groepsreizen in Zuid-Afrika hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. U kunt ook altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw rondreis naar Zuid-Afrika.
 

Een greep uit onze groepsreizen in Zuid-Afrika

Victoria Falls | Impala Tours

Cape Town to Victoria Falls Grand Explorer

Een voordelig avontuur in kleine groep en dat langs een geliefde route: van Kaapstad naar Victoria Falls. Klik hier voor dit 21-daags avontuur.

Welpje in Zuid-Afrika | Impala Tours

Zuid-Afrika, de regenboognatie

17 daagse groepsrondreis door bekende en minder bekende gebieden van Zuid-Afrika, van Johannesburg naar Kaapstad. In een kleine groep, ontdekt u alle hoogtepunten van Zuid-Afrika.