Individuele Reizen in Zuid-Afrika

Privé safari’s zijn individuele reizen in Zuid-Afrika die speciaal voor u worden samengesteld en reizen die alleen met worden uitgevoerd. U hoeft dus geen rekening te houden met andere medereizigers en u heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

In principe kunnen we uw individuele reizen in Zuid-Afrika helemaal op maat samenstellen. Maar we geven u hieronder alvast een paar ideeën. De reis kan bestaan uit een wildsafari in het Kruger Nationaal Park, wandelen in de Drakensbergen, verblijf in de Karoo en het Kaapse wijnland bij Stellenbosch, tocht langs de Garden Route of elke combinatie hiervan. Alle onderdelen van de reis laten wij vloeiend op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa tot aan de terugvlucht in gastvrije verzorgende handen bent.

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt, zijn onze safaris zeer geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis. U reist met uw eigen gezelschap, in een 2WD sedan of 4WD terreinwagen met een Privé gids en een Privé chauffeur en u bent niet gebonden aan een vast hotelschema, zodat u - net als bij de de klassieke safari - ruim de tijd heeft om op zoek kunt gaan naar het wild. Natuurlijk bent u ook vrij in de dagindeling.Tijdens uw rondreis slaapt u in fraai gelegen lodges, comfortabele hotels of in comfortabele tented camps en safarilodges. Ervaar een echte safari, op een betaalbare manier.

Individuele Reizen in Zuid-Afrika

De veelzijdige Tuinroute | Impala Tours

De veelzijdige Tuinroute

8-daagse begeleide privérondreis van Port Elizabeth naar Kaapstad. Geniet van de bijzondere veelzijdigheid van het landschap van de West- en Oostkaap.

Beleef de West-Kaap | Impala Tours

Beleef de West-Kaap

6-daagse begeleide privé reis langs de oceaan. Van Kaapstad, naar Kaapstad. Langs alle hoogtepunten van de West-Kaap.

Sefapane´s Safaripakket | Impala Tours

Sefapane´s Safaripakket

7-daags safaripakket. Elke dag een nieuw avontuur! Het bijzondere aan dit safaripakket zijn de talrijke inbegrepen activiteiten.