Sefapane’s Safaripakket

7 dagen nabij Krugerpark van/naar Hoedspruit in de provincie Limpopo(ID: 53171)

Over de reis

Elke dag een nieuw avontuur! Het bijzondere aan dit safaripakket zijn de talrijke inbegrepen activiteiten.

In een oogopslag

  • 7 dagen nabij Krugerpark
  • van/naar Hoedspruit
  • inclusief dagelijkse activiteite
  • dagelijkse aankomst met transfer
Vanaf € 1.518 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Hoedspruit luchthaven - Sefapane Lodge.

Aankomst (individueel of per transfer) in de loop van de dag. De middag heeft u ter vrije besteding. De avond sluit u gezellig af onder de sterrenhemel.

Overnachting: 6 overnachtingen Sefapane Lodge.

Dag 2: Sefapane Lodge (halfpension).

U gaat vandaag de hele dag op pad om de vele bezienswaardigheden van de Panoramaroute te verkennen. U bezoekt o.a. het historisch gouddelversplaatsje Pilgrim’s Rest, diverse watervallen, de spectaculaire Blyde River Canyon en God’s Window, waar u bij mooi weer een fantastisch uitzicht heeft.

Dag 3: Sefapane Lodge (halfpension).

Bij het Moholoholo rehabilitatiecentrum krijgen gewonde en verweesde dieren de nodige zorg en hulp. Het doel is om deze dieren uiteindelijk weer een vrij leven in hun natuurlijke omgeving te bieden. Naast leeuwen en cheeta’s worden hier ook luipaarden en wilde honden opgevangen. Daarna maakt u een safari per boot op de Blyde River Dam en heeft u de gelegenheid om de Afrikaanse flora en fauna te bewonderen. Als u wilt, kunt u eerst de boottocht doen en daarna doorgaan naar Moholoholo.

Dag 4: Sefapane Lodge (ontbijt).

’s Ochtends maakt u een excursie naar de dorpen in de omgeving en duikt u onder in de Afrikaanse cultuur van vroeger en nu. Bij zonsondergang gaat u begeleid door een ervaren ranger naar de bush, ofwel in een open terreinwagen ofwel te voet. Ga op zoek naar de Big Five en de talrijke andere grote en kleine bewoners van de regio. U zult zeker ook enkele nachtactieve dieren spotten!

Dag 5: Sefapane Lodge (halfpension).

Vandaag gaat u een hele dag op safari. U zoekt samen met uw ranger naar sporen en naar de dieren die Krugerpark rijk is. Het ontbijt en de lunch zijn een picknick die u onderweg geniet.

Dag 6: Sefapane Lodge (ontbijt).

Bij zonsopkomst vertrekt u met een open safarivoertuig naar het Krugerpark, waar u kunt uitkijken naar het grote en kleine dierenleven. Voordat de zon hoog aan de hemel staat, keert u terug naar de lodge. De middag heeft u ter vrije besteding. De Sefapane Lodge heeft ook een prachtige spa, dus laat u verwennen!

Dag 7: Sefapane Lodge - Hoedspruit luchthaven (ontbijt).

Terugreis na uw ontbijt.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

53171

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • overnachtingen, vermelde maaltijden & activiteiten, transfers van/naar de luchthaven van Hoedspruit, entreegelden voor nationale parken.

Exclusief

  • optionele activiteiten.

Opmerking

De prijs voor een eenpersoonskamer geldt enkel bij twee samenreizende volwassenen. Meer informatie over de Sefapane Lodge op pag. 105.