De Tuinroute, perfect voor families

10 dagen van Port Elizabeth naar Kaapstad, malariavrij familieplezier(ID: 23519)

Over de reis

Tijdens deze rondreis van Port Elizabeth naar Kaapstad ziet u enkele hoogtepunten van dit fascinerende en veelzijdige land. Ga op safari in een kindvriendelijk en malariavrij wildpark en ga op zoek naar de Big Five. Ontdek de schilderachtige Tuinroute met zijn ontelbare wandelmogelijkheden en bezoek het pittoreske wijngebied. Gepast en geweldig voor kinderen!

In een oogopslag

  • 10 dagen autorondreis
  • van Port Elizabeth naar Kaapstad
  • malariavrij en geschikt voor kinderen
Vanaf € 688 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Port Elizabeth - Kariega GR (diner) ca. 120 km.

In het malariavrije Kariega wildreservaat maakt u in de namiddag een safari in een open safarivoertuig op zoek naar de Big Five.

Overnachting: 2 overnachtingen Kariega Main Lodge.

Dag 2: Kariega GR (volpension).

’s Morgens vroeg en in de late middag gaat u opnieuw op safari. U beleeft de Afrikaanse fauna en flora van héél dichtbij!

Dag 3: Kariega GR - Oyster Bay (ontbijt) ca. 235 km.

Na een laatste safari-activiteit in de vroege ochtend neemt u afscheid van de bush... want de kust lonkt! In Oyster Bay wachten eindeloze zandstranden op u. Hier kunt u heerlijk luieren, kuieren en zandkastelen bouwen.

Overnachting: 2 overnachtingen Oyster Bay Lodge.

Dag 4: Oyster Bay (ontbijt).

Er zijn talrijke, goed bewegwijzerde wandelpaden om de omgeving te verkennen. Optioneel kunt u op ontdekking gaan op de rug van een paard ofwel per mountainbike. Aan u de keuze.

Dag 5: Oyster Bay - Tsitsikamma (ontbijt) ca. 95 km.

U rijdt langs de Tuinroute, een schitterende kuststreek met bergen, rivieren, stranden en lagunes. Maak hier in de namiddag een mooie wandeling naar de Storms River hangbrug.

Overnachting: Overnachting Tsitsikamma Village Inn.

Dag 6: Tsitsikamma - Knysna (ontbijt) ca. 80 km.

Knysna ligt aan een schilderachtige lagune. Maak hier een optionele boottocht, geniet van het uitzicht vanaf de Knysna Heads, bezoek een van de markten en winkelgebieden zoals het Waterfront of geniet lekker aan het vlakke strand.

Overnachting: 2 overnachtingen Knysna Hollow Country Estate.

Dag 7: Knysna (ontbijt).

Geniet vandaag van een wandeling, kanotocht op de rivier, het spelen van minigolf, het observeren van vogels of een stranddag. Erg boeiend zijn ook Monkey Island en Birds of Eden in de omgeving van Plettenberg Bay.

Dag 8: Mossel Bay - Oudtshoorn (halfpension) ca. 130 km.

In het achterland, in de Kleine Karoo, ligt Oudtshoorn, het bolwerk van de struisvogelkwekerij. Hier vindt u de Cango druipsteengrotten, ontelbare struisvogelboerderijen en de Cango Wildlife Ranch. ’s Namiddags gaat u op begeleide safari. Optioneel kunt u ook een stokstaartkolonie bezoeken.

Overnachting: Overnachting Buffelsdrift Game Lodge.

Dag 9: Oudtshoorn - Stellenbosch (ontbijt) ca. 410 km.

Via de afwisselende Route 62 en Montagu komt u in de Kaapse wijngebieden met landgoeden in Kaap-Hollandse stijl. Rondom Stellenbosch vindt u heel wat bewegwijzerde paden om de omgeving te verkennen.

Overnachting: Overnachting Wedgeview Country House & Spa.

Dag 10: Stellenbosch - Kaapstad (ontbijt) ca. 20 km.

Maak vandaag nog een korte rondtocht door het wijngebied of bewonder de oldtimers in het motormuseum in Franschhoek. Daarna reist u terug naar de luchthaven of verlengt u de reis met enkele nachten Kaapstad.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

23519

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • overnachtingen met vermelde maaltijden & safari-activiteiten, Europcar huurauto cat. R met Classic Plus verzekering (geen eigen risico, zie Europcar huurvoorwaarden) en een gedetailleerde routebeschrijving.

Exclusief

  • vluchten, persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, brandstof, one way fee (ZAR 1.609), park-, entree- en tolgelden, overige maaltijden en activiteiten.

Opmerking

De reissom is gebaseerd op een bezetting met 2 volwassenen en 1 à 2 kinderen onder 12 jaar in 1 kamer.

Sommige accommodaties kunnen op lokale feestdagen, Pasen, Kerst en Nieuwjaar een toeslag aanrekenen.