Malariavrij Zuid-Afrika

9 dagen autorondreis van/naar Johannesburg met Madikwe, Welgevonden en Sun City(ID: 16287)

Over de reis

Verlaat de gebaande paden naar Zuid-Afrika en ontdek het wildrijke en weinig bereisde noorden van het land. Ontdek de Big Five in het op drie na grootste wildreservaat van Zuid-Afrika aan de rand van de Kalahari in het Madikwe Game Reserve. Geniet van het Mabula Game Reserve, ontdek Pilanesberg NP, een van de oudste parken van het land, en bezoek de vele neushoorns in Welgevonden Game Reserve. Terug in de beschaving biedt Pretoria nog wat cultuur. Bijzonder geschikt voor gezinnen omdat dit gebied malariavrij is.

In een oogopslag

  • 9 dagen autorondreis
  • van/naar Johannesburg
  • malariavrij en geschikt voor kinderen
Vanaf € 2.082 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

16287

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • overnachtingen op basis van familiekamers, vermelde maaltijden, vermelde safari-activiteiten, Europcar huurauto cat. W met Classic Plus verzekering (zonder eigen risico, zie Europcar huurvoorwaarden) en een uitgebreide routebeschrijving.

Exclusief

  • vluchten, brandstof, persoonlijke uitgaven, drankjes, fooien, tolgeld, excursies, entreegelden, overige maaltijden en optionele activiteiten.

Opmerking

De reissom is gebaseerd op een bezetting met 2 volwassenen en 2 kinderen van 6-12 jaar.