Elephant Plains Game Lodge

Gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Zeer ontspannen en persoonlijke sfeer, bijzonder geschikt voor gezinnen. (ID: 134)

Ligging

in het noordelijke deel van Sabi Sands GR, aan de oever van de meestal droge Manyeleti rivier. Ca. 6 à 7 u. rijden vanaf Johannesburg, 3 u. vanaf Nelspruit en 1,5 u. vanaf Hoedspruit.

Accommodatie

In het ruime en luchtig opgevatte hoofdgebouw bevindt zich een lapa met open haard, bar, wijnkelder, souvenirwinkeltje, bibliotheek en een lounge met tv en wifi. Tevens is er een boma, fitnessruimte, speelhoek en twee zwembaden met een panoramadek dat uitziet op de drinkplaats en de Manyeleti rivier. Inbegrepen activiteiten: begeleide safari’s, bushwandelingen, kindersafari’s. Kinderbegeleiding op aanvraag.

Kamers

5 rustieke rondavels in de tuin met eigen badkamer, airco, ventilator, kluisje, koffie/theefaciliteiten, minibar, muskietennet en een terras. 6 luxury suites met zicht op de drinkplaats en met lounge, open haard en buitendouche. De honeymoon suite ligt wat afgezonderd en heeft een dubbele buitendouche en een plunge pool. Een kamer met 2 slaap- en badkamers is erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, safari-activiteiten en conservation fee.
Exclusief: entreegelden Sabi Sands GR (ZAR 154 p.p./340 per wagen).
Kinderen: vanaf 3 jaar welkom. Safari’s alleen onder begeleiding van de ouders en wandelingen niet onder de 16 jaar. Babysit is mogelijk. Er zijn speciale kinderactiviteiten zoals bijv. bushwandelingen in de tuin of kleine safari’s.