Groepsreizen in Namibië

Groepsreizen in Namibië zijn groepsreizen met een internationaal gezelschap en met een Engelssprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u kunnen aanbieden in Namibië. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons met uw specifieke wens.

Volgens ons is Namibië één van de mooiste safari-landen van Afrika. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het noorden van het land wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Namibië heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Namibië is een prachtig land dat zijn naam aan de Namib woestijn te danken heeft. De Namib woestijn is het oudste en droogste woestijngebied ter wereld. Namibië is een land dat 15 maal zo groot is als Nederland, maar slechts 1,5 miljoen inwoners telt. Geologisch kunt u Namibië opdelen in 4 zones: in het hart van het land ligt het Centraal Plateau, in het westen ligt de Namib, in het oosten de Kalahari en in het noorden het “natte” gebied dat bestaat uit Ovamboland, Kavangoland en Caprivi.

Steeds meer mensen ontdekken Namibië als fascinerende reisbestemming. Namibië biedt zijn bezoekers namelijk grandioze landschappen, veel dieren- en plantensoorten, opwindende outdoor-activiteiten en een bijzondere mengelmoes van Afrikaanse en Europese invloeden.

Namibië kan het gehele jaar door bezocht worden. Guestfarms, hotels en lodges bieden comfortabele accommodatie voor iedere beurs van rustiek tot luxueus. De gastvrijheid en hulpvaardigheid zijn hartverwarmend – u voelt zich onmiddellijk thuis in Namibië. Bijna alle delen van het land zijn geschikt om te bereizen met een auto.

De verschillende groepsreizen in Namibië

Mount Erongo Namibië | rondreizen in Namibië

Klassiek Namibië

In een kleine internationale groep ervaart u de uitgestrektheid van Namibië. U krijgt indrukwekkende landschappen te zien, maakt kennis het vele wild life en krijgt inzicht in de verschillende culturen. U overnacht in leuke accommodaties met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Etosha NP Namibië | Rondreizen in Namibië

Namibia Adventure

Deze begeleide safari in een kleine internationale groep (max. 8 personen) combineert de hoogtepunten van Namibië met een kampeeravontuur van vier nachten in het ruige Damaraland en Kaokoland. U brengt onder andere een bezoek aan de Afri-Cat Foundation in Okonjima.

Southern Circle Sunway Safaris Sossusvlei | Groepsreizen in Namibië

Southern Circle

Een rondreis waarbij u drie landen bezoekt: Zambia, Namibië en Botswana. U beleeft dit avontuur in een kleine internationale groep onder begeleiding van een ervaren gids. Het groepsgevoel wordt versterkt tijdens gemeenschappelijke activiteiten, bijv. trektochten en samen koken.