Individuele reizen in Kenia

Individuele reizen in Kenia zijn privé safari’s die speciaal voor u en uw reisgezelschap worden samengesteld. Tijdens de individuele reis bent u alleen met uw reisgezelschap, uw chauffeur en gids. U hoeft dus geen rekening te houden met andere medereizigers.
 

In principe kunnen wij uw privé safari in Kenia helemaal op maat samenstellen. Wij denken graag met u mee en geven u hieronder alvast een paar ideeën. De reis kan bestaan uit een wildsafari, Kilimanjaro beklimming, verblijf bij een Masai stam, een verblijf aan de zeer rustige Oostkust van Kenia, een verblijf in Tanzania of een combinatie hiervan. Al de reisonderdelen laten wij op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa geheel ontspannen en zonder zorgen van uw welverdiende vakantie kunt genieten.

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt zijn onze safaris geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis. U reist met uw eigen gezelschap, in een 4WD Landrover of Landcruiser, met een privégids en een privéchauffeur en u bent niet gebonden aan een vast hotelschema, zodat u - net als bij de klassieke safari - ruim de tijd heeft om op zoek te gaan naar de big five. Natuurlijk bent u ook vrij in de dagindeling.

Tijdens uw rondreis slaapt u onder de sterren in safaritenten in verschillende private camps of in comfortabele tented camps en safarilodges. Eenmaal terug van safari lonken de besneeuwde toppen van de Kilimanjaro of de witte stranden en wuivende palmen van Diani Beach in Kenia of Zanzibar in Tanzania. Ervaar een echte safari, op een betaalbare manier.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw individuele reizen in Kenia!

Onze individuele rondreizen in Kenia

Van Nairobi naar de kust | Impala Tours

Van Nairobi naar de kust

In 5 dagen ziet u tijdens deze individuele reis de vele wilde dieren die Kenia te bieden heeft. Deze reis is ideaal wanneer u niet veel tijd heeft maar toch onder andere olifanten, gazellen en andere Afrikaanse dieren wilt spotten.

Kenia intensief | Impala Tours

Kenia Intensief

In 8 dagen ziet u de noordelijke nationale parken van Kenia. U bezoekt verschillende hoogtepunten zoals het Samburu National Park, Lake Nakuru en het beboste Aberdare National Park. Spot tijdens deze reis diverse Afrikaanse diersoorten!