Diamant van Kenia

5 dagen fly-in safari van Nairobi naar Mombasa(ID: 119785)

Over de reis

Afrika uit vogelperspectief, voor wie niet houdt van lange autoritten tussen reservaten. Geniet aan boord van een klein vliegtuig van de luxe om te kunnen vliegen van locatie naar locatie. U ziet de uitgestrekte vlaktes van de Oost-Afrikaanse savanne met zijn kuddes olifanten en gnoes onder u voorbij glijden en u vliegt Mt. Kenya voorbij.

In een oogopslag

  • 5 dagen fly-in safari
  • van Nairobi naar Mombasa
  • exclusieve en luxueuze safari-accommodaties

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi - Lewa Wildlife reservaat (lunch/diner), vertrek rond 08.30 u.

U wordt op de luchthaven of aan uw hotel opgehaald en naar Wilson Airport gebracht, waar uw klein vliegtuig klaar staat om naar het Lewa Wildlife reservaat te vliegen. De eerste safari gebeurt op weg naar de lodge, waar uw lunch klaar staat. Geniet ’s middags van de lodge of ga te paard, te kameel, in een safarivoertuig of te voet op verkenning in de omgeving.

Overnachting: 2 overnachtingen Lewa Wilderness.

Dag 2: Lewa Wildlife reservaat (volpension).

Tijdens een ochtend- en avondsafari leert u de dierlijke bewoners van het reservaat kennen. Behalve de zeldzame zwarte neushoorn en Kenia’s grootste populatie Grévy zebra’s, ziet u zeker ook enkele leden van de Big Five. ’s Middags ontspant u in de schaduw die de lodge biedt.

Dag 3: Lewa Wildlife reservaat - Masai Mara (volpension).

In de Masai Mara wordt u door uw gids verwelkomd en naar uw camp gebracht. Deze luxueuze accommodatie beschikt over safaritenten die met liefde zijn ingericht en zich op een unieke locatie bevinden. Aan uw voeten ligt de uitgestrekte Masai Mara. U gaat na de lunch uitgebreid op verkenning.

Overnachting: 2 overnachtingen Mara Engai.

Dag 4: Masai Mara (volpension).

Vandaag vroeg uit de veren! Gesterkt door een koffie of thee trekt u in de ochtendschemering de natuur in, zodat u de dieren kunt observeren terwijl ze nog actief zijn, want eens de hete zon begint te schijnen, trekken ze zich in de schaduw terug. Dat doet u vanmiddag ook. Eens de heetste uren voorbij zijn, gaat u opnieuw op safari. De uitbaters van de lodge hebben trouwens heel wat in petto voor u – wat dacht u bijvoorbeeld van een ontbijt of diner in de bush?

Dag 5: Masai Mara - Diani (ontbijt/lunch), einde rond 17.00 u.

U vliegt via Nairobi naar Diani. Hier heeft u de optie om uw verblijf te verlengen in een hotel naar keuze, waar u tot rust kunt komen aan de droomstranden van Kenia (niet inbegrepen).

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

119785

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vermelde transfers en binnenlandse vluchten, ritten in een 4x4 safarivoertuig (samen met andere gasten), entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, vermelde overnachtingen en maaltijden, lokale drankjes, wasservice in Mara Engai.

Exclusief

  • internationale vluchten, overige maaltijden, overige drankjes, persoonlijke uitgaven, fooien, optionele excursies, entreegelden Masai Mara, visumkosten.

Opmerking

De camps zijn gesloten tussen 01.11-30.11.22 & 16.04.-25.05.23 Van december tot juni geldt voor de vluchten een minimum aantal reizigers van 4 personen. In geval van 1-3 personen wordt een toeslag aangerekend. Bagagebeperking: 15 kg p.p. in een zachte reistas.