Diamant van Kenia

5 dagen fly-in safari van Nairobi naar Mombasa(ID: 119785)

Over de reis

Afrika uit vogelperspectief, voor wie niet houdt van lange autoritten tussen reservaten. Geniet aan boord van een klein vliegtuig van de luxe om te kunnen vliegen van locatie naar locatie. U ziet de uitgestrekte vlaktes van de Oost-Afrikaanse savanne met zijn kuddes olifanten en gnoes onder u voorbij glijden en u vliegt Mt. Kenya voorbij.

In een oogopslag

  • 5 dagen fly-in safari
  • van Nairobi naar Mombasa
  • exclusieve en luxueuze safari-accommodaties
Vanaf € 3.121 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi - Meru (lunch/diner), vertrek rond 08.00 u.

U wordt opgehaald op de luchthaven of aan uw hotel. Vlucht van Wilson Airport naar Meru National Park. De eerste safari gebeurt op weg naar de lodge voor u van een lunch geniet. In de namiddag ontspant u in de lodge, bezoekt u een van de lokale dorpjes of verkent u de omgeving in een safarivoertuig of te voet.

Overnachting: 2 overnachtingen Rhino River Camp.

Dag 2: Meru National Park (volpension).

Tijdens een ochtend- en avondsafari leert u de dierlijke bewoners van het reservaat kennen. Behalve de zeldzame zwarte neushoorn en Kenia’s grootste populatie Grévy zebra’s, ziet u zeker ook enkele leden van de Big Five. ’s Middags ontspant u in de schaduw die de lodge biedt. Tijdens een game drive in de ochtend en na de middag leert u de bewoners van Meru National Park kennen. U vindt er een verscheidenheid aan landschappen, van savanne, rivierbossen en moerassen tot schaarse of dichte bush. Hier leven de zeldzame zwarte neushoorn, de witte neushoorn, de Somalische giraffe en de vaak voorkomende Grévyzebra. Houd uw ogen open voor enkele leden van de Big Five. Rond lunchtijd ontspant u in de schaduw bij de lodge.

Dag 3: Meru - Masai Mara (volpension).

In de Masai Mara wordt u door uw gids verwelkomd en naar uw camp gebracht. Deze luxueuze accommodatie beschikt over safaritenten die met liefde zijn ingericht en zich op een unieke locatie bevinden. Aan uw voeten ligt de uitgestrekte Masai Mara. U gaat na de lunch uitgebreid op verkenning.

Overnachting: 2 overnachtingen Mara Engai.

Dag 4: Masai Mara (volpension).

Vandaag vroeg uit de veren! Gesterkt door een koffie of thee trekt u in de ochtendschemering de natuur in, zodat u de dieren kunt observeren terwijl ze nog actief zijn, want eens de hete zon begint te schijnen, trekken ze zich in de schaduw terug. Dat doet u vanmiddag ook. Eens de heetste uren voorbij zijn, gaat u opnieuw op safari. De uitbaters van de lodge hebben trouwens heel wat in petto voor u – wat dacht u bijvoorbeeld van een ontbijt of diner in de bush?

Dag 5: Masai Mara - Diani (ontbijt/lunch), einde rond 17.00 u.

’s Morgens wordt u met een picknick naar de airstrip gebracht. Vervolgens vlucht via Nairobi naar Diani. Hier heeft u de optie om uw verblijf te verlengen in een hotel naar keuze, waar u tot rust kunt komen aan de droomstranden van Kenia (niet inbegrepen).

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

119785

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • vermelde transfers en binnenlandse vluchten, ritten in een 4x4 safarivoertuig (samen met andere gasten), entreegelden nationale parken, Engelstalige gids/chauffeur, vermelde overnachtingen en maaltijden, lokale drankjes, wasservice in Mara Engai.

Exclusief

  • fooien, optionele strandverlenging, visumkosten.

Opmerking

Bagagebeperking: 15 kg p.p. in een zachte reistas.