Into the Wild - Masai Mara Explorer

6 dagen fly-in safari met wandelingen van/naar Nairobi(ID: 84394)

Over de reis

Een fantastische combinatiesafari in 2 prachtige privéreservaten die grenzen aan de beroemde Masai Mara. U geniet van een wandelsafari en een luxueus fly camp (een mobiel tentencamp). Begeleid door een Kicheche Silver KPSGA gids heeft u de mogelijkheid om de Masai Mara uit alle perspectieven te ontdekken: overdag, ’s nachts, te voet, per jeep en in de lucht.

In een oogopslag

  • 6 dagen fly-in
  • van/naar Nairobi
  • min. 2, max. 6 pers.
  • incl. wandelsafari
Vanaf € 4.677 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi - Masai Mara / Naboisho reservaat (lunch/diner), start rond 10.30 u.

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar de Masai Mara. De rit naar het camp is meteen uw eerste kennismaking met de dierenwereld van de Afrikaanse savanne. Geniet van de omgeving van uw camp voor u op safari gaat. ’s Avonds blikt u tijdens een sundowner aan het kampvuur al even terug op de eerste indrukken.

Overnachting: 2 overnachtingen Kicheche Valley Camp.

Dag 2: Naboisho reservaat (volpension).

U beleeft een fantastische ervaring met uw ervaren gids en krijgt talrijke uitgelezen fotomomenten. Wie wil, kan na het diner deelnemen aan een nachtsafari.

Dag 3: Naboisho reservaat (volpension).

In de ochtendnevel maakt u vandaag uw eerste safari. Tijdens de hitte van de middag geniet u van de airco in het camp. Daarna start uw wandelsafari. Te voet krijgt u volledig andere indrukken van de Afrikaanse vlakte, die u op deze tour voor u alleen lijkt te hebben. Uw deskundige gids vertelt weetjes over de fauna en flora en na 3 à 4 u. bereikt u uw mobiel camp, waar u twee nachten verblijft. Na een deugddoende douche krijgt u aan het kampvuur een fantastisch diner aangeboden... met een fris drankje natuurlijk.

Overnachting: overnachting Fly Camp.

Dag 4: Naboisho reservaat - Olare Motorogi reservaat (volpension).

In de koele ochtend zet u uw wandeling verder. U wandelt 4 à 5 u. langs zacht glooiende heuvels en door het Seketa dal naar het Olare Motorogi reservaat. ’s Middags bereikt u het prachtig gelegen Kicheche Bush Camp. Na een ontspannende middagpauze in het camp vertrekt u richting de bush waar u de dierenwereld vanuit een comfortabele safari-jeep bewondert.

Overnachting: 2 overnachtingen Kicheche Bush Camp.

Dag 5: Olare Motorogi reservaat (volpension).

U geniet ’s morgens en ’s avonds van het reservaat, met zijn diverse landschappen, talrijke vogelsoorten en zoogdieren.

Dag 6: Olare Motorogi reservaat - Nairobi (ontbijt), aankomst rond 13.00 u.

Uw reis eindigt in het stadscentrum of op de internationale luchthaven van Nairobi.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

84394

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • luchthaventransfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, drankjes in de Kicheche Camps (uitgezonderd champagne), nachtsafari Kicheche Valley Camp, entreegelden reservaten, Engelstalige gids/chauffeur, activiteiten (excl. wandelsafari) zoals safari's met andere gasten, binnenlandse vluchten.

Exclusief

  • internationale vluchten, visumkosten, persoonlijke uitgaven, overige drankjes, wasservice, optionele activiteiten.

Opmerking

De camps zijn gesloten tussen 16.04.-14.05.23.

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.