Into the Wild - Masai Mara Explorer

6 dagen fly-in safari met wandelingen van/naar Nairobi(ID: 84394)

Over de reis

Een fantastische combinatie van een klassieke safari en een wandelsafari in twee adembenemende privéreservaten. Overnachten doet u in luxe Kicheche camps. Tijdens de wandelsafari wordt speciaal voor u een wildernis camp opgezet. Begeleid door een Kicheche Silver KPSGA gids heeft u de mogelijkheid om de omgeving vanuit alle perspectieven te ontdekken: overdag, ’s nachts, te voet, per jeep en in de lucht.

In een oogopslag

  • 6 dagen fly-in
  • van/naar Nairobi
  • min. 2, max. 6 pers.
  • incl. wandelsafari

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Nairobi - Masai Mara / Naboisho reservaat (lunch/diner), start rond 10.00 u.

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar de Masai Mara. De rit naar het camp in Naboisho Conservancy is meteen uw eerste kennismaking met de dierenwereld van de Afrikaanse savanne. Geniet van de omgeving van uw camp voor u op safari gaat. ’s Avonds blikt u tijdens een sundowner aan het kampvuur al even terug op de eerste indrukken.

Overnachting: 2 overnachtingen Kicheche Valley Camp.

Dag 2: Naboisho Conservancy (volpension).

U beleeft een fantastische ervaring met uw ervaren gids en krijgt talrijke uitgelezen fotomomenten. Wie wil, kan na het diner deelnemen aan een nachtsafari.

Dag 3: Naboisho Conservancy (volpension).

In de ochtendnevel maakt u vandaag uw eerste safari. Tijdens de hitte van de middag geniet u van de airco in het camp. Daarna start uw wandelsafari. Te voet krijgt u volledig andere indrukken van de Afrikaanse vlakte, die u op deze tour voor u alleen lijkt te hebben. Uw deskundige gids vertelt weetjes over de fauna en flora en na 3 à 4 u. bereikt u uw mobiel camp, waar u één nacht in een tweepersoonstent met veldbedden doorbrengt. Na een deugddoende douche krijgt u aan het kampvuur een fantastisch diner aangeboden... met een fris drankje natuurlijk.

Overnachting: Overnachting in een fly camp.

Dag 4: Naboisho Conservancy - Olare Motorogi reservaat (volpension).

In de koele ochtend zet u uw wandeling verder. U wandelt 4 à 5 u. langs zacht glooiende heuvels en door het Seketa dal naar het Olare Motorogi reservaat. ’s Middags bereikt u het prachtig gelegen Kicheche Bush Camp. Na een ontspannende middagpauze trekt u er met een comfortabele safarijeep op uit. Tijdens een game drive observeert u het wild in een van de beste wildparken in Oost-Afrika.

Overnachting: 2 overnachtingen Kicheche Bush Camp.

Dag 5: Olare Motorogi reservaat (volpension).

Tijdens game drives in de ochtend en na de middag ontdekt u de diverse landschappen van dit ecosysteem. Motorogivlaktes, graslanden en heuvels wisselen elkaar af over een gebied van ca. 35.000 ha. Het wildrijke gebied heeft een van de hoogste concentraties grote katten en meer dan 300 vogelsoorten. Na zonsondergang keert u terug naar het camp.

Dag 6: Olare Motorogi reservaat - Nairobi (ontbijt), aankomst rond 13.00 u.

Uw reis eindigt in het stadscentrum of op de internationale luchthaven van Nairobi.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

84394

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • luchthaventransfers, overnachtingen, vermelde maaltijden, drankjes in de Kicheche Camps (uitgezonderd champagne), nachtsafari Kicheche Valley Camp, entreegelden reservaten, Engelstalige gids/chauffeur, activiteiten (excl. wandelsafari) zoals safari's met andere gasten, binnenlandse vluchten.

Exclusief

  • visumkosten, overige drankjes, wasservice.

Opmerking

De camps zijn gesloten tussen 16.04.-14.05.23.

Bagagebeperking: max. 15 kg p.p. in een zachte reistas, incl. handbagage.