Onze Werkwijze

Onze brochure en website vormen vaak de eerste kennismaking. U kunt onze brochures telefonisch aanvragen.

Stel dat één van onze reizen u aanspreekt, dan maken we graag voor u vrijblijvend een offerte van uw reisplan. U ziet hierop in detail de kosten van de gebruikte reisonderdelen. Het bijbehorende vluchtschema vermeld de benodigde vliegverbindingen, waarop gedurende de looptijd van de offerte een optie wordt gehouden. U kunt een offerte aanvragen middels het online offerte aanvraagformulier. Doorgaans maken we de offerte binnen 5 werkdagen.

Als u aangeeft gebruik te willen maken van het aangeboden reisvoorstel, dan gaan we over tot boeken van uw reis. U ontvangt een boekingsoverzicht die u nauwkeurig dient te checken, alleen de hierop vermelde reisonderdelen worden voor u geboekt. U kunt geen aanspraak maken op reisonderdelen die niet op dit boekingsvoorstel staan vermeld.

Conform de ANVR voorwaarden dient u bij boeking een aanbetaling van 25% van de reissom te voldoen. Tevens dient u bij boeking al uw persoonlijke voorkeuren door te geven die invloed hebben op de te reserveren reisonderdelen. Als wij alle reisonderdelen bevestigd hebben gekregen van onze leveranciers bevestigen we de reis aan u. Opgave van wijzigingen in het reisplan of extra voorkeuren kunnen wijzigingskosten tot gevolg hebben.

Zes weken voor vertrek dient de gehele reissom betaald te zijn. Twee weken voor vertrek ontvangt u alle reisbescheiden (vouchers, tickets, ed.). Bij thuiskomst van uw reis ontvangt u van ons een enquêteformulier. Met uw bevindingen kunnen we onze service uiteraard nog verder verbeteren, want er blijft immers altijd wat te leren.