Autorondreizen in Mozambique

Ontdek de mooiste gebieden van Mozambique tijdens een autorondreis. Prachtige landschappen en uitstekende safarimogelijkheden wachten op u. U reist op eigen tempo en de accommodatie is al voor u geboekt. Op sommige plaatsen hebben wij meerdere overnachtingen gepland, zodat u voldoende tijd heeft om te rusten en volop kunt genieten van de hoogtepunten op deze route. U kunt kiezen voor standaard accommodaties of premium accommodaties.

Autorondreizen in Mozambique is dé manier om Mozambique te verkennen. Voor ervaren off-road chauffeurs is een autorondreis door Mozambique vaak een droom die in vervulling gaat. Het land kan prima zelf ontdekt worden per gehuurde terreinauto of 4wd camper. De belangrijkste hoofdwegen zijn geasfalteerd of van gravel (maar het hele jaar door goed te berijden). De secundaire wegen zijn meestal van gravel of zand, en zijn soms zelfs voor ervaren offroad chauffeurs lastig te berijden. Vrijwel alle belangrijke bezienswaardigheden zijn te benaderen via een hoofdweg, maar de uiteindelijke toegangswegen naar de natuurparken en de wegen daarbinnen in zijn vaak wel in matige conditie. In het regenseizoen worden deze gravel en zandwegen vrij moeilijk toegankelijk.

We bieden u in ons programma een aantal autorondreizen aan, die voor uw veiligheid en comfort met 4x4 terreinauto’s worden uitgevoerd. De autorondreizen (met vrijwel dagelijks vertrek) worden vaak in meerdere varianten aangeboden, afhankelijk van keuze van route en hotelcategorie. Bij de autorondreizen is ook de hotelaccommodatie onderweg geregeld. Dit scheelt u veel geld, tijd en zorgen. Uitgangspunt is een optimale prijs/kwaliteit verhouding, waarbij u in accommodatie verblijft met een ideale locatie, uitmuntende service, aangename sfeer, comfort en buitengewone vormgeving.

Een goede voorbereiding op uw reis naar Mozambique is zeer belangrijk, temeer aangezien veel reizigers in een beperkte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Mozambique willen zien. Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Bij de autorondreizen in Mozambique hebben we een afweging gemaakt hoe lang per bestemming onderweg te verblijven. Het kan echter zijn dat u op een bepaalde reden langer op een bepaalde plek wilt blijven dan aangegeven in de autorondreis of op een andere plek wilt verblijven. We kunnen uiteraard de reis geheel op uw wensen afstemmen. Met een autorondreizen in Mozambique hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan hotels zoeken en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in perfecte accommodaties.De autorondreizen zoals op de website vermeld worden over het algemeen zonder de internationale lijndienstvluchten vanaf Amsterdam aangeboden. Uiteraard kunnen we die er voor u bijboeken.

 

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Mozambique. 

Onze autorondreizen in Mozambique

Ontdek Zuid-Afrika en Mozambique | Impala Tours

Ontdek Zuid-Afrika en Mozambique

Deze unieke reis combineert het mooiste van Zuid-Afrika en Mozambique. Via Limpopo en het Kruger National Park reist u naar de prachtige stranden van Mozambique. Waarna u via de hoofdstad Maputo en over de Panoramaroute terug rijdt naar Johannesburg.