Groepsreizen in Mozambique

Onze rondreizen zijn groepsreizen in Mozambique met een internationaal gezelschap en met een Engelsprekende gids. De rondreizen die hieronder staan vormen slechts een selectie van de reizen die wij u aan kunnen bieden in Mozambique. Vindt u de reis van uw keuze hier niet bij, bel of mail ons dan gerust met uw specifieke wens. Met onze prachtige groepsreizen in Mozambique ontdekt u het fascinerende land niet alleen, maar met een groep van maximaal 20 personen.

Volgens ons is Mozambique een aangenaam en interessant vakantieland. Het land staat bol van schitterende contrasten. Het binnenland wordt gekenmerkt door een aaneenschakeling van nationale parken. Door de beperkte infrastructuur en de ecologische kwetsbaarheid heeft de regering bewust gekozen om in Mozambique geen massatoerisme te ontwikkelen. Mozambique heeft alle ingrediënten voor een exclusieve safaribeleving!

Mozambique is een paradijs met witte stranden en prachtige eilanden. Mozambique staat aan het begin van een veelbelovende toeristische toekomst en heeft alles in zich om een topbestemming te worden. U vindt er niet enkel de mooiste stranden aan het zuidelijk halfrond, maar ook een gevarieerde fauna en flora, een kleurrijke lokale cultuur en een prachtige koloniale architectuur. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn Maputo en Beira en de eilanden van de Bazaruto archipel. Ook “birdwatching” is enorm populair in Mozambique.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden hebben wij voor u diverse voorbeeldreizen samengesteld. Vanzelfsprekend zijn deze reizen te boeken, maar u kunt ze ook gebruiken ter inspiratie, om ideeën op te doen voor uw eigen reis op maat. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar Mozambique!

Onze groepsreizen in Mozambique