Treinreizen in Mozambique

Treinreizen in Mozambique zijn prachtig! Met de trein Mozambique verkennen is een bijzondere belevenis. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten. Onderstaand treft u de belangrijkste routes aan. Geniet van de prachtige route door Mozambique met de trein.

In Mozambique bieden wij de "Southern Cross" aan. Tijdens deze treinreis doorkruist u 6 landen: Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Zambia en Botswana. Zonder dat u dagelijks uw koffers hoeft te pakken bezoekt u in korte tijd enkele van de hoogtepunten van zuidelijk Afrika. U krijgt meer inzicht in de culturele en geografische caleidoscoop die Afrika zo interessant en opwindend maakt. Stel dagelijks uit het excursiepakket uw programma samen zoals een rit op een olifant of een helikoptervlucht over de majestueuze Victoria watervallen.

Mozambique is een groot land in Zuidoost-Afrika. Het landschap bestaat voornamelijk uit vlakke kustgebieden, met centraal een bergachtig gebied. Naast het vasteland bestaat Mozambique uit een groot aantal eilanden.

Mozambique is een paradijs met hagelwitte stranden en idyllische eilanden, maar toeristisch gezien vrijwel onontgonnen. Mozambique staat aan het begin van een veelbelovende toeristische toekomst en heeft alles in zich om een topbestemming te worden. U vindt er niet enkel de mooiste stranden aan het zuidelijk halfrond, maar ook een gevarieerde fauna en flora, een kleurrijke lokale cultuur en een prachtige koloniale architectuur. De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden zijn de levendige steden Maputo en Beira en de paradijselijke eilanden van de Bazaruto archipel. Ook “birdwatching” is enorm populair in Mozambique.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw treinreis naar Mozambique!

Onze treinreizen in Mozambique