Individuele Reizen in Mozambique

Privé safari’s zijn individuele reizen die wij speciaal voor u worden samengesteld en reizen die alleen moet worden uitgevoerd. U hoeft dus geen rekening te houden met andere medereizigers en u heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

In principe kunnen we uw privé safari helemaal op maat samenstellen. Maar we geven u hieronder alvast een paar ideeën. De reis kan bestaan uit een wildsafari in het Gorongosa NP, een cruise bij de Bazaratu Archipel en een verblijf bij het duingebied van Mazangulo of elke combinatie hiervan. Alle onderdelen van de reis laten wij vloeiend op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa tot aan de terugvlucht in gastvrije verzorgende handen bent.

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt, zijn onze safaris zeer geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis. U reist met uw eigen gezelschap, in een 4WD Landrover of Landcruiser met een privé gids en een privé chauffeur en u bent niet gebonden aan een vast hotelschema, zodat u - net als bij de de klassieke safari - ruim de tijd heeft om op zoek kunt gaan naar het wild. Natuurlijk bent u ook vrij in de dagindeling.

Tijdens de individuele reizen in Mozambique slaapt u onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of in comfortabele tented camps en safarilodges. Ervaar een echte safari, op een betaalbare manier. Wij helpen u graag met het samenstellen van individuele reizen in Mozambique!

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Mozambique. 

 

Onze Individuele Reizen in Mozambique

Ontdekkingsreis door Mozambique | Impala Tours

Ontdekkingsreis door Mozambique

Onder begeleiding van een privéchauffeur/gids ontdekt u deze voormalige Portugese kolonie. Laat u betoveren door de prachtige kust en het ongerepte achterland. In het Gorongosa National Park ontmoet u tijdens begeleide safari’s in open terreinwagen het Afrikaanse wild life.