Reisonderdelen in Zimbabwe

Zimbabwe is één van de mooiste en meest veelzijdige landen in zuidelijk Afrika. In het bergachtige oosten is er een aangenaam klimaat. In het zuiden liggen de prachtige landschappelijke Gonarezhou, Matopos en de archeologische sensatie de ´Great Enclosure´. Het dierrijke Hwange N.P. is voor een safari de eerste keus. Maar ook de parken en natuurreservaten bij het Kariba meer of Mana Pools aan de Zambezi zijn zeer de moeite waard. Het Kariba meer met zijn eigen sfeer en het natuurwonder de Victoria Falls behoren tot één van de bekendste hoogtepunten.

Accommodatie in Zimbabwe | © African Bush Camps

Accommodatie in Zimbabwe

Van eenvoudige camps tot luxe lodges in het midden van de bush, bekijk hier het assortiment accommodaties dat we aanbieden.

Binnenlandse Vluchten | © African Bush Camps

Binnenlandse Vluchten

Binnenlandse vluchten zijn een comfortabele, veilige en snelle manier om verschillende bestemmingen binnen Zimbabwe te combineren.

Huurauto`s en Campers | Impala Tours

Huurauto`s en Campers

Wilt u zelf het ritme van de reis bepalen en kunnen stoppen waneer u wilt? Dan is een huurauto of camper een goede optie. Bekijk hier de verschillende opties.

Rondreizen in Zimbabwe | © Natalie Jennings

Rondreizen in Zimbabwe

U kunt Zimbabwe op diverse manieren ontdekken: per huurauto, met een groep of per fly-in safari in een klein vliegtuigje. De keuze is aan u! Bekijk hier onze mogelijkheden.

Accommodaties

Het aanbod aan accommodatie in Zimbabwe varieert van eenvoudige hotels, guesthouses en bed & breakfast tot luxe hotels, country houses en privélodges in wildreservaten van verschillende prijsklassen. Vanwege ons volume kunnen we u scherpe kamerprijzen bieden. Om een juiste keuze uit het grote aanbod aan safarikampen en game-lodges te maken adviseren we u vrijblijvend een offerte te laten maken. Voor een optimale safari-belevenis bent u immers niet alleen op zoek naar een overnachtingsplek, maar vooral naar een aangenaam verblijf waar u rond de tijd dat u daar bent wilde dieren kunt spotten. Hier kunnen we veel over vertellen.

Huurauto’s en Campers

Zimbabwe kunt u prima zelf verkennen per huurauto of camper. In Zimbabwe wordt links gereden. Voor het huren van een auto of camper heeft u - naast een geldig Europees rijbewijs - ook een internationaal rijbewijs nodig. Veel wegen zijn onverhard en van slechte kwaliteit. Bezine kan schaars zijn, dus zorg voor een goed gevulde tank.

Campings

Zimbabwe is een uitgestrekt land, waarbij u - als u gaat kamperen - er rekening mee moet houden dat campings geen kampwinkel hebben en dat u vaak in zeer afgelegen gebieden verblijft.

Rondreizen, Individueel of in een groep

We hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, die qua tijdverdeling en route een optimale indruk geven van de gebieden waar doorheen gereisd worden. U vindt in ons uitgebreide programma een keuze aan individuele en kleinschalige groepstours, Bij veel van deze rondreizen reist u per 4wd terreinwagen door afgelegen natuurgebieden. Hierbij worden hoge eisen gesteld aan het materiaal, waar we uiteraard rekening mee houden.

Onze specialiteit is maatwerk reizen samenstellen. Een reis naar Zimbabwe is immers geen alledaagse reis. Uiteraard kunt u een reis met hotels, resorts en safarilodges combineren met autohuur en camperhuur, rondreizen, treinen, excursies en binnenlandse vluchten uit ons programma. U kunt daarvoor het beste even contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte op vragen.