Treinreizen in Zimbabwe

Met de treinreizen in Zimbabwe verkent u het land op een bijzondere manier. In comfortabele, moderne wagons reist u ontspannen en in prettige sfeer door immense gebieden zonder urenlang achter het stuur te zitten. Onderstaand treft u de belangrijkste routes aan.

Met de Nostalgische treinreis tussen Pretoria en de Victoria Falls reist u met de trein door het westen van Zimbabwe en het noorden van Zuid-Afrika. In Zimbabwe ziet u Sawmills, Bulawayo en Plumtree waarna u de Zuid-Afrikaanse grens passeert. U rijdt in ca. 55 uur een traject van ca. 1.500 km en geniet van zuidelijk Afrika. Tijdens deze nostalgische treinreis staat de uitstekende service nog meer voorop dan bij de andere ritten. Het gaat puur om het genieten. De excursies zijn niet het hoogtepunt van de dag. Maar het treinpersoneel en de trein zorgt voor een bijzondere reis door het adembenemend mooie landschap van Afrika.

Met de ‘Southern Cross’ reist u per trein van Johannesburg naar de Victoria Falls in 16 dagen. Tijdens deze reis doorkruist u 6 landen: Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Zambia en Botswana. Zonder dat u dagelijks uw koffers hoeft te pakken bezoekt u in korte tijd enkele hoogtepunten van zuidelijk Afrika. U bezoekt bijvoorbeeld de Victoria Falls, Kruger Park, Swaziland, Great Zimbabwe en Johannesburg.

Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe.

Onze treinreizen in Zimbabwe

Treinreis in Zuid-Afrika | Zuid-Afrika

Nostalgische treinreis tussen Victoria Falls & Pretoria

4-daagse nostalgische treinreis tussen Victoria Falls en Pretoria. Reis met de legendarische Rovos Rail. In de oud-Engelse luxe trein kunt u naar hartenlust genieten van het fascinerende Afrikaanse landschap terwijl u heerlijk ontspant. Bekijk hier de mogelijkheden.