Individuele reizen in Zimbabwe

Privé safari’s zijn individuele reizen in Zimbabwe die speciaal voor u worden samengesteld en reizen die alleen met worden uitgevoerd. U hoeft dus geen rekening te houden met andere medereizigers en u heeft steeds een gids en chauffeur tot uw beschikking.

In principe kunnen we uw privé safari helemaal op maat samenstellen. Maar we geven u hieronder alvast een paar ideeën. De individuele reizen in Zimbabwe kunnen bestaan uit een wildsafari in Hangwe NP, een wandeltocht bij de Matapos Hills, een verblijf bij de Greater Zimbabwe Ruins of Mana Pools of elke combinatie hiervan. Alle onderdelen van de reis laten wij vloeiend op elkaar aansluiten, zodat u vanaf het vertrek vanuit Europa tot aan de terugvlucht in gastvrije verzorgende handen bent. Wie wilt dat niet?!

Omdat de safari voor u en uw eigen gezelschap op maat gemaakt wordt, zijn onze safari’s zeer geschikt als u speciale wensen heeft voor het spotten van wild, voor kleine groepen, voor families met kinderen en ook als huwelijksreis. U reist met uw eigen gezelschap, in een 4WD Landrover of Landcruiser met een privé gids en een privé chauffeur en u bent niet gebonden aan een vast hotelschema, zodat u – net als bij de de klassieke safari – ruim de tijd heeft om op zoek kunt gaan naar het wild. Natuurlijk bent u ook vrij in de dagindeling.

Tijdens de individuele reizen in Zimbabwe slaapt u onder de sterren in safaritenten in ons mobiel private camp of in comfortabele tented camps en safarilodges. Ervaar een echte safari, op een betaalbare manier.Als u gaat bladeren op onze website zult u zien dat we de hotels, resorts, game-lodges en safarikampen steeds vermeld hebben op de bestemmingspagina’s van Zimbabwe. 

 

Onze individuele reizen in Zimbabwe

Oude pracht opnieuw ontdekken | Impala Tours

Oude pracht opnieuw ontdekken

Deze 12-daagse rondreis zit vol met bijzondere hoogtepunten die begint in de Eastern Highlights: Zwarte Woud van Afrika. Ontdek de ruïnes van Great Zimbabwe en breng een bezoek aan het prachtige Hwange National Park en de indrukwekkende Victoria watervallen.