Travessia Beach Lodge

Travessia Beach Lodge ligt wild en romantisch te midden van dichtbegroeide duinen. Palmbomen, duurzaam toerisme, luxe en ongereptheid zijn sleutelwoorden voor een ontspannen verblijf. (ID: 119543)

Ligging

aan het lange, ongerepte zandstrand, ca. 1,5 u. rijden van Inhambane en ca. 2,5 u. rijden van Vilanculos. De laatste 6 km van de toegangsweg is enkel toegankelijk voor terreinwagens – transfer en bewaakte parkeerplaats mogelijk.

Accommodatie

Alle huisjes zijn verhoogd op houten platforms, verbonden door loopbruggen. Ze bieden een adembenemend uitzicht over de duinen, het strand en de Indische Oceaan. In het centrale gedeelte vindt u de gezellige lounge, het restaurant met fantastisch uitzichtterras en de bar. Een houten loopbrug leidt naar de strandbar, het zwembad en het zonneterras, vanwaar u via een hangbrug gemakkelijk het prachtige strand bereikt. Inbegrepen activiteiten: bush & village wandeling, strandtochten per fiets, boogschieten, kanoën, bodyboards. U bent welkom om mee te gaan naar het wekelijkse marktbezoek of om op zondag de voetbalwedstrijd in het dorp aan te moedigen. Optionele activiteiten: duiken, boottochten, beide op ca. 1-2 u. rijden.

Kamers

de 5 kamers, waaronder twee familiekamers, hebben canvaswanden en bieden 180° uitzicht op zee. Dankzij de traditionele constructie van de daken bedekt met gedroogde palmbladeren, gaan de kamers bijna naadloos op in de natuurlijke omgeving en bieden ze een speciaal bush gevoel.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, gegidste wandeling.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, activiteiten en fooien.
Kinderen: 0-2 jaar gratis in de kamer van de ouders, 3-11 jaar met korting.