Travessia Beach Lodge

Travessia Beach Lodge ligt wild en romantisch te midden van dichtbegroeide duinen. Palmbomen, duurzaam toerisme, luxe en ongereptheid zijn sleutelwoorden voor een ontspannen verblijf. (ID: 119543)

Ligging

aan het lange, ongerepte zandstrand, ca. 1,5 u. rijden van Inhambane. De laatste 6 km van de toegangsweg is enkel toegankelijk voor terreinwagens – transfer en bewaakte parkeerplaats mogelijk.

Accommodatie

Alle huisjes (´casitas´) liggen verhoogd op een houten platform en zijn via loopbruggen met elkaar verbonden. In het hoofdgebouw vindt u een lounge, restaurant, panoramaterras, beach bar, zwembad en zonneterras. Inbegrepen activiteiten: bush- en dorpswandeling, strandtours per fiets, boogschieten, kanovaren, body boards. U kunt ook naar de markt gaan om de wekelijkse inkopen te doen of op zondag supporteren tijdens de voetbalmatch in het dorp. Optionele activiteiten: duiken en boottochten, beide op ca. 1 u. afstand.

Kamers

de 5 casitas, elk met tentwanden voorzien, hebben een bijzondere bushatmosfeer en 180° zicht op zee. Elke kamer beschikt over een open badkamer met buitendouche, muskietennet, en overdekt terras met hangmatten. De Casa Tartaruga is met 4 bedden perfect voor gezinnen met kinderen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, gegidste wandeling.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, drankjes, activiteiten en fooien.
Kinderen: 0-2 jaar gratis in de kamer van de ouders, 3-11 jaar met korting.