The Cavern Resort & Spa

Vakantie voor het hele gezin met geweldige wandelmogelijkheden. Een fascinerend mooie plek omringd door majestueuze bergen, weelderige inheemse bossen en heldere bergstroompjes. (ID: 80)

Ligging

privénatuurreservaat aan de voet van de Drakensbergen, op ca. 50 km van Bergville.

Accommodatie

Het familieresort is vernoemd naar de beruchte en nabije kannibalengrot met eeuwenoude de San rotstekeningen. De accommodatie en het spagedeelte liggen verspreid over het uitgestrekte terrein. In het centrale hoofdgebouw vindt u het restaurant met een groot terras en een gezellige lounge met open haard voor de frissere avonden. Er is ook een originele grottenbar en wijnkelder. Als u ’s middags terugkomt van een wandeling, kunt u in het hoofdgebouw terecht voor een kleine snack, thee en koffie. Bij mooi weer kunt u in de boma genieten van lekker eten, gebruik maken van de tennisbaan of ontspannen in het ruime zwembad met kinderbad en glijbanen. Kinderen genieten van de speeltuin, kinderspeelkamer en eetkamer. Optionele activiteiten: paardrijden, begeleide (gemarkeerde) wandelingen naar o.a. de San rotstekeningen. Bij het informatiebord aan de activiteitenbalie kunt u zich dagelijks inschrijven voor een van de begeleide wandeltochten. Overdag kunt u hier ook drankjes kopen.

Kamers

er zijn in totaal 55 gezellige kamers en suites in 3 categorieën. De standaard kamers liggen in de tuin, de superior kamers kijken uit op een prachtig varenbos. Elk van de rietgedekte kamers is licht en modern en heeft een privébadkamer, verwarming, ventilator, koffie-/theevoorzieningen, terras of balkon. De superior kamers hebben ook een muskietennet, minibar en tv. De ruime suites zijn uitgerust met een open haard. Voor gezinnen biedt de standaard categorie driepersoonskamers en kamers met verbindingsdeuren, maar ook suites met 2 slaapkamers en badkamers en een gedeelde lounge.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, begeleide ochtendwandeling.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, spa en optionele activiteiten.
Kinderen: zijn welkom. Onder 18 jaar in de kamer van de ouders met korting. Kinderen onder 7 jaar dineren op een ander moment in de kinderkamer, tijdens het diner van de ouders is er een gratis babysit in de kinderkamer.
Special: Elke volbetalende volwassene ontvangt een gratis voetmassage vanaf een verblijf van 2 nachten.