Witsieshoek Mountain Lodge

Een wandelparadijs met prachtige uitzichten en de broedplaats van de zeldzame lammergier. (ID: 68996)

Ligging

gelegen op een geweldige panoramische locatie in de noordelijke Drakensbergen, aan de rand van het Royal Natal NP met uitzicht op Sentinel Peak, op een hoogte van ca. 2.300 m.

Accommodatie

Rondom de hoogste lodge van Zuid-Afrika in de Drakensbergen zijn er talloze, soms uitdagende, wandelmogelijkheden. In het hoofdgebouw vindt u het restaurant met groot raam aan de voorkant, waar u tijdens het ontbijt geniet van de ochtendzon en het prachtige panoramische uitzicht. Het is ook de perfecte plek om de inheemse bedreigde lammergieren te observeren. Ontspannen doet u in elk seizoen in de lounge met zijn grote leren banken, open haard en tv. Leun achterover, geniet van een drankje uit de bar en bereid uw volgende wandeling voor. Informatie en kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Optioneel kunt u zich laten begeleiden door een ervaren wandelgids (ter plaatse te boeken).

Kamers

8 chalet kamers in de lokale stijl met uitzicht op het amfitheater in de Drakensbergen. 28 in oude stijl gerenoveerde standaard en comfort kamers. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, verwarming, koffie/theefaciliteiten, kluisje en terras. Enkele kamers met verbindingsdeur.

 

naast de 24 standaard kamers zijn er 8 kamers met uitzicht op de bergen en ingericht in lokale stijl met handgemaakte meubels en voorzien van plafondhoge ramen met prachtig uitzicht op het Drakensberg amfitheater. Elke kamer is uitgerust met een privébadkamer, verwarming, koffie-/theevoorzieningen en kluisje. Sommige kamers hebben verbindingsdeuren en zijn dus uiterst geschikt voor gezinnen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Exclusief: entreegelden nationaal park (88 ZAR p.p.) en wandelkosten (ZAR 100 p.p.).
Kinderen: zijn welkom. 0-2 jaar gratis, max. 2 kinderen van 3-16 jaar met korting bij de ouders op de kamer.