Mkuze Falls Lodge

Mkuze

Een indrukwekkende hoeveelheid aan diersoorten en een topbestemming voor vogelliefhebbers. U komt hier weinig andere safarivoertuigen tegen.

Ligging

Circa 40 km ten zuiden van Pongola, ca. 3 uur rijden vanaf Richards Bay (ca. 280 km) en 5 uur van Durban. Een prachtige reis van de noordelijke Drakensbergen via Dundee en Vryheid.

Hotel

In een 12.000 ha groot privéwildreservaat ligt de prachtige gelegen lodge direct boven de imposante waterval van de Mkuze rivier. Bij het hoofdgebouw is een zwembad, lounge met open haard, bar, panoramadek, eetgedeelte, winkeltje en boma. Er is ook een kleine spa. Tijdens de begeleide safari’s in een open safariwagen en wandelingen (ook mogelijk in het aangrenzende 26.000 ha grote Mkuze Falls wildreservaat) heeft u de mogelijkheid om de ´Big Five´, giraffen, nijlpaarden, cheeta’s, krokodillen en hyena’s, te observeren. In het gebied komen 340 vogelsoorten voor. Optioneel: boot-en vistochten.

Accommodatie

8 luxueuze rietgedekte chalets (ca. 75 m²) en 1 safarisuite (ca. 130 m²), met klein zwembad, buitendouche, telefoon, airco, ventilator, kluisje, minibar, muskietennet, koffie/theefaciliteiten en een privéterras met plunge pool.

Inclusief

Volpension en safari-activiteiten.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven, fooien, drankjes, wasservice.

Kinderen

Vanaf 12 jaar welkom.