&Beyond Phinda Private Game Reserve

Phinda Private Game Reserve

Het Phinda Private Game Reserve staat bekend om zijn 7 verschillende ecosystemen en unieke mogelijkheden voor wildobservaties.

Ligging

Het gebied omvat 23.000 ha en ligt in Maputaland in de provincie KwaZulu Natal. Ca. 320 km ten noorden van Durban.

Lodge

De stijlvolle Phinda Mountain lodge en Phinda Forest lodge, bieden u een restaurant, open haard, bar, terrassen, boma, een zwembad en een souvenirwinkel. In de ochtend en avond neemt u deel aan een safari met een ervaren ranger en tracker (inclusief). Aanvullend worden er natuurwandelingen aangeboden en kunt u er goed vogelspotten.

Accommodatie

Phinda Mountain Lodge: tegen de berghelling met uitzicht op de bush en het Lebombo gebergte. 25 luxueuze suites met airco, zithoek, minibar, terras met plunge pool en buitendouche, badkamer met aparte wc. Phinda Forest Lodge: midden in het bos met uitzicht op een open plek, zwembad, 16 suites met airco, ingericht in moderne Zulu-Zen stijl. Door de afgelegen ligging heeft u veel privacy midden in de bush.

Bereikbaarheid

Vanaf Johannesburg ca. 6 uur en vanaf Durban ca. 3 uur rijden. Privélandingsbaan, luchthaven Richards Bay op ca. 1,5 uur rijden.

Inclusief

Volpension, lokale drankjes en safariactiviteiten.

Exclusief

Persoonlijke uitgaven zoals overige drankjes, fooien en niet vermelde maaltijden.

Opmerking

Honeymoonspecial: 50% korting voor de bruid (geldig: gehele jaar, bij een verblijf van min. 2 nachten), niet geldig in de familiesuite en niet combineerbaar met andere specials.

Volwassenen ontvangen bij een verblijf vanaf 4 nachten tot 15% korting en vanaf 6 nachten tot 25% korting, ook geldig in combinatie met &Beyond Lodges in Namibië en Botswana.

Bij boeking van meer dan 2 eenpersoonskamers gelden andere prijzen. Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.