Onze Kantoren

Het hoofdkantoor van Impala Tours is gevestigd in Amsterdam. Natuurlijk kunt u een afspraak maken om bij ons langs te komen op kantoor om te praten over uw reisplan. We doen dat het liefst aan de hand van een offerte (om wat gerichter te kunnen praten).

Ons kantoor is open van maandag t/m vrijdag vanaf 09.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u ons bellen, faxen of e-mailen.

Uiteraard bent u welkom op ons kantoor in Amsterdam. Houdt u er wel rekening mee dat we niet een gewoon reisbureau zijn met een balie aan de straat. We doen de meeste zaken via internet, email en telefoon. Om uw en onze tijd zo effectief en efficiënt mogelijk te benutten werken wij bij voorkeur op afspraak. Op deze wijze kunt u ervan op aan dat u spreekt met de verkoper met de meeste reiservaring naar het gebied dat u wilt bezoeken.

Ons kantoor is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Voor een verkoopgesprek op kantoor trekken we doorgaans 1 tot 2 uur uit. U spreekt dan met een verkoper die het gebied dat u wilt gaan bezoeken het beste kent (al ons personeel heeft in Afrika gereisd en/of gewoond). We kunnen u daarbij video’s, landkaarten en meer uitgebreide brochures laten zien, afhankelijk van waar u heen gaat en hoeveel u wilt weten.

Amsterdam:

Gustav Mahlerplein 25-C, 1082 MS Amsterdam
Tel. 020 623 0008 / Email:

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Het auditorium ligt op 250 meter afstand van station Amsterdam Zuid. Wanneer je het station uitloopt kom je direct op het Gustav Mahlerplein waar ook gebouw Symphony aan ligt.

Bereikbaarheid per auto

Parkeren kan onder het gebouw in Q-park Symphony (Leo Smitstraat 4, 1082 MP Amsterdam). Of je parkeert de auto langs de weg aan de Gustav Mahlerlaan tegen een iets lager tarief.

Een goedkopere optie is om gebruik te maken van P+R transferiums in Amsterdam en het laatste stukje met de metro te doen. Bijvoorbeeld P+R transferium VU medisch centrum of P+R transferium RAI.