Onze Partners

Impala Tours is gespecialiseerd in verre reizen en maatwerk met een kantoor in Amsterdam. Onze zusterbedrijf is:

Als familiebedrijf hebben we een lange termijn focus, het gaat om uw optimale vakantie ervaring. We zijn heel praktisch en denken graag met u mee - en ook na 25 jaar en sinds we groter gegroeid zijn is nog steeds elke klant voor ons bijzonder waar we ons graag in verdiepen. Als gewaardeerde klant van ons bent u op onze stand op de vakantiebeurs in Utrecht - in januari - dan ook altijd van harte welkom voor een kop koffie of een glas wijn om uw vakantie-ervaringen met ons te delen - want daar worden we altijd heel enthousiast van.

Best of Travel Group

De Worldwide Travel Group is partner van de Best of Travel Group GmbH, het grootste Europese samenwerkingsverband van gespecialiseerde reisorganisaties voor Afrika, Australië, Nieuw Zeeland, de Stille Zuidzee en Zuid-Amerika. De Best of Travel Group bestaat al 25 jaar en heeft partnerbedrijven in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België en Nederland. Gezamenlijk hebben we het grootste inkoopvolume van hotels, huurauto’s en tours op al onze bestemmingen, waardoor we reisonderdelen tegen de scherpste prijzen en beste condities kunnen aanbieden. Bovendien kunnen we terugvallen op een uitgebreid kennisnetwerk en infrastructuur (we hebben bijv. als enige Nederlandse Afrika specialist een eigen kantoor in Zuid-Afrika). En dat merkt u in onze aanbiedingen.

De voordelen voor u - als klant - zijn:

  • het meest uitgebreide assortiment van Hotels, Campers, Tours en Excursies in Nederland
  • altijd de meest scherpe prijzen en gunstigste voorwaarden
  • zeer gespecialiseerde kennis en ervaring
  • snelle, deskundige en betrouwbare service
  • onze uitgebreide brochures en landkaarten die we gratis versturen

Bovendien voor klanten in de grensstreek of in het buitenland bieden we de mogelijkheid om te vertrekken vanaf Frankfurt, Düsseldorf, Brussel of een groot aantal andere Europese luchthavens.

We zijn u graag van dienst!!