Bulowayo (Shakaland)

Shakaland ligt tussen de plaatsen Melmoth en Eshowe. Het resort is gebouwd op de resten van de filmset voor de film Shaka Zulu.

In Bulowayo Shakaland worden diverse culturele shows gegeven, waarbij u een goede indruk krijgt hoe de Zulu bevolking in het verleden leefde. Er zijn niet alleen dansen, maar er wordt ook getoond hoe men onder andere voedsel, bier en sieraden maakt. Ook laten ze zien hoe hun wapens vroeger werden gehanteerd, dit alles met veel muziek en dans.

U kunt overnachten in de traditionele bijenkorfhutten (beehive) voorzien van alle gemakken zoals een badkamer met douche. Er zijn 55 van deze hutten. In het resort is een restaurant en een bar, een zwembad en een tv-kamer voor als je niet naar de traditionele dansen wilt kijken. Er zijn 24 uur per dag koffie en theemogelijkheden.

Accommodaties in Bulowayo (Shakaland)

Canelands Beach Club & Spa | Impala Tours

Canelands Beach Club & Spa

Uitstekend strandhotel waar u van een cocktail kunt genieten in het 25 meter lange zwembad, terwijl u de dolfijnen en walvissen in de branding ziet spelen. Val in slaap met het geluid van de oceaan op de achtergrond.