Meest geboekte reizen naar Afrika

Genieten van een vakantie in Afrika? Hieronder vindt u een overzicht van de meest geboekte reizen van Impala Tours.

Vanwege de vele vliegmogelijkheden en fluctuerende prijzen worden de reizen exclusief vluchten gecommuniceerd. Uiteraard helpen wij u graag bij het boeken van de juiste vluchten bij uw reis.

Het mooiste van Zuid-Afrika | Impala Tours

Het mooiste van Zuid-Afrika

Ontdek in 21 dagen het mooiste van Zuid-Afrika. Beleef alle facetten van Zuid-Afrika in een rustig tempo, tijdens deze fantastische autorondreis. U komt tijdens deze reis langs verschillende onmisbare hoogtepunten.

Bagatelle Lodge | rondreizen in Namibië

Alle facetten van Namibië

In 21 dagen leert u alle facetten van Namibië kennen: de Kalahari woestijn, Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland, Etosha National Park en Waterberg Plateau. U verblijft op meerdere plaatsen twee nachten om heerlijk te kunnen genieten.

Big Five in stijl | Impala Tours

De Big Five in stijl

Bij deze 10-daagse fly-in safari gaat u buiten de gebaande paden in Kenia. Op unieke wijze ziet u het spectaculaire Amboseli National Park, de machtige Kilimanjaro, de rijkdom aan wilde dieren die Kenia te bieden heeft en bezoekt u de Masai Mara.

Familiereis Tanzania | Impala Tours

Familiereis Tanzania

6 daagse familiesafari door Tanzania met optionele strandverlenging op Zanzibar. Speciaal opgesteld voor families met kinderen. U verandert niet vaak van accommodatie, de ritten zijn kort en de familie lodges & camps bieden amusement voor iedereen.

Droomeilanden | Impala Tours

Droomeilanden

13 dagen van/naar Mahé. Ontdek de eilandwereld van de Seychellen met deze combinatie van droomeilanden en laat u verleiden door het paradijs. Klik hier voor meer informatie over deze reis langs de prachtige Mahé, Praslin en La Digue eilanden.

Fascinerende wereld van de apen | Impala Tours

Fascinerende wereld van de apen

Fascinerende wereld van de apen is een priverondreis in Oeganda - van Impala Tours, dé reisspecialist voor uw maatwerkreizen naar Oostelijk Afrika