Omboek Verzekering

Wie is verzekerd?

Met deze omboek verzekering is iedereen die een reis naar het buitenland heeft geboekt verzekerd tegen eventuele kosten die gemaakt moeten worden bij het omboeken naar een andere vakantiebestemming.

Waarom deze verzekering?

Het kan gebeuren dat tussen het moment van boeken en de vertrekdatum iets gebeurt op uw vakantiebestemming waardoor uw vakantieplezier bij voorbaat is bedorven. Denk bijvoorbeeld aan een terroristische aanslag, een natuurramp of epidemie. U zou dan het liefst uitwijken naar een andere bestemming. Deze verzekering geeft u de mogelijkheid zonder kosten om te boeken.

Wat wordt er uitgekeerd?

U kunt zonder kosten een even dure vakantie boeken met een andere bestemming. Zo worden de annuleringskosten van uw oorspronkelijk geboekte reis en eventuele wijzigings- en administratiekosten van de touroperator of reisbureau vergoed. De Vakantie Omboekverzekering verzekert het bedrag van uw oorspronkelijk geboekte reis, maar staat los van de nieuwe reis. Valt de nieuwe bestemming iets duurder uit omdat het bijvoorbeeld verder weg is, dan betaalt u het prijsverschil. Is de nieuwe bestemming wat goedkoper dan krijgt u het restant niet retour. Bij de Vakantie Omboekverzekering geldt een eigen risico van € 50,-.

Belangrijke voordelen

- Geen extra kosten bij omboeken.
- De beste oplossing als uw vakantiegevoel vlak van tevoren dreigt te worden bedorven.

Scherpe premie

De premie is 1,5% van de reissom. Naast de premie betaalt u € 3,50 aan poliskosten*. Ten slotte betaalt u 7,5% assurantiebelasting over de premie en de poliskosten samen.
* Sluit u de Vakantie Omboekverzekering in combinatie met een reis- of annuleringsverzekering van de Europeesche dan worden geen aparte poliskosten berekend.
Klik hier voor de voorwaarden van de Omboek Verzekering.