Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Het 4*-hotel ´Coco de Mer´ heeft een van de beste liggingen van het eiland Praslin. De privélocatie, het spectaculair uitzicht op de omliggende eilanden en prachtige zonsondergangen maken dit hotel zo uniek. Zijn naam verwijst naar de typische Seychellen-kokosnoten, die hier in de omgeving groeien. (ID: 118691)

Ligging

aan de zuidwest kust van Praslin (Anse Bois de Rose). Hou er rekening mee dat er tussen mei tot oktober zeewier aanspoelt op het strand. De luchthaven ligt op ca. 8 km.

Accommodatie

Dit moderne hotel ligt op een domein van 200 ha groot vol ongerepte natuur, in een van de mooiste gebieden van Praslin. Het unieke privédomein, een vriendelijke atmosfeer, beboste bergflanken en heerlijke zonsondergangen maken uw verblijf onvergetelijk. Dit is een uitstekende keuze voor uw honeymoon!

Een mooi strand, een groot zwembad, een fijne wellness en uitstekende bars en restaurants vervolledigen het aanbod.

Kamers

alle 40 kamers van Coco de Mer hebben een terras of een balkon met een fantastisch uitzicht over de baai (deels beperkt door vegetatie). Alle kamers zijn modern en luxueus ingericht. The Black Parrot Suites ligt op een rotsachtige richel boven het water.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt/24.12.23, 25.12.23 & 31.12.23 halfpension.
Exclusief: drankjes, persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, fooien, transfers.
Kinderen: 1 kind tot 3 jaar gratis in de kamer van de ouders.