Fundu Lagoon

Klein idyllisch resort op het eiland Pemba, een paradijs voor duikers. (ID: 131448)

Ligging

het eiland ligt ca. 75 km ten noordoosten van Zanzibar. Bereikbaar per dagelijkse vlucht vanaf Dar es Salaam of Zanzibar, met aansluitend transfer naar de haven (ca. 40 min.) en boottransfer naar het hotel in het zuidwesten van het eiland (ca. 20 min.).

Accommodatie

Funda Lagoon is een van de toonaangevende strand- en duikresorts. Het ligt op een schiereiland, aan een paradijselijk wit zandstrand (ca. 4 km lang). Het domein is harmonisch in de natuur geïntegreerd en de ruime bungalows zijn gebouwd op houten palen en platformen. In de vier bars en het restaurant laat u zich culinair verwennen. Daarnaast kunt u met een medewerker van het hotel een bezoek brengen aan een van de traditionele dorpen met lemen huizen, bananen- en maniokplantages en lokale fruit- en groentetuinen. Kano’s en snorkeluitrusting kunnen gratis worden gehuurd. Fundu Lagoon heeft zijn eigen duikschool (5-sterren PADI-centrum). Optionele duikexcursies, boottochten met dhows en gemotoriseerde watersporten. Internettoegang in het hoofdgebouw.

Kamers

18 chalets in de stijl van safaritenten met stro dak en zeezicht, ventilator, muskietennet, badkamer met douche/wc, minibar, lounge en een terras. De 8 standaard kamers zijn iets hoger gelegen, 4 liggen aan het strand. De 6 suites beschikken over een plunge pool en zonnedek en liggen ook aan het strand.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, kanoverhuur, snorkeluitrusting en wasservice.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, buitenlands gedistilleerde drankjes, fooien, activiteiten.
Kinderen: welkom vanaf 12 jaar.