Stanley Safari Lodge

De Stanley Safari Lodge is de perfecte lodge voor een bezoek aan de Victoria watervallen. (ID: 198)

Ligging

op een heuvel ten zuiden van Livingstone, met uitzicht op de donderende Victoria watervallen. Naar de luchthaven van Livingstone is het ca. 20 min. rijden en naar de luchthaven van Victoria Falls ca. 45 min, naar de watervallen ca. 10 min.

Accommodatie

Het rietgedekte hoofdgebouw heeft een eethoek, salon, een bar, een souvenirwinkel en een zwembad. Spa-behandelingen mogelijk (tegen vergoeding).

Kamers

10 kamers, waarvan 6 cottages en 4 luxe suites met een plunge pool. De baobab cottage en de Livingstone en Stanley suites zijn afgesloten, alle andere cottages en suites zijn aan tenminste een zijde open. Alle suites en cottages zijn voorzien van muskietennetten, bad/douche/wc, elektrisch licht en een eigen tuintje. Dagelijkse wasservice wordt aangeboden.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, wasservice (geen ondergoed), excursie Victoria watervallen (exclusief entreegeld) of bezoek aan een Afrikaans dorp.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, fooien, buitenlands gedistilleerde drankjes, overige activiteiten en entreegelden nationaal park.