Jaci´s Safari Lodge

Eigenaars Jan en Jaci hebben hun kinderen in Madikwe GR opgevoed en daardoor kennen ze de noden van een gezin beter dan gelijk welke andere lodge! Toch is Jaci’s Safari Lodge niet zomaar een pretpark voor kinderen – het biedt een authentieke safari-ervaring. (ID: 120386)

Ligging

in het malariavrije Madikwe GR, ca. 15 km van de Molatedi Gate, ca. 4 u. rijden van Johannesburg.

Accommodatie

Het open hoofdgebouw, in een luchtige en Afrikaanse stijl gebouwd, ligt onder grote tamboti bomen en biedt uitzicht op de nabijgelegen drinkplaats. Hier vindt u een restaurant, bar, terras, lounge, winkeltje, spa, fitness en zwembad. Inbegrepen activiteiten: observatiepost, safari’s en kinderactiviteiten.

Kamers

de 6 suites met oprolbare zijwanden hebben elk een badkamer met buitendouche en groot mozaïek-ligbad voor 2 personen, vloerverwarming, airco, ventilator, open haard, koffie/theefaciliteiten en terras. 2 heel moderne en kleurrijke starbed suites hebben tevens een binnendouche, lounge en een 2de bed op het terras voor een nacht onder de sterrenhemel. De nare suite en safari suite met plunge pool en privésafarivoertuig zijn geschikt voor gezinnen met max. 8 pers.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, activiteiten, transfer van/naar Eastern Airstrip, conservation fee.
Exclusief: entreegeld Madikwe GR.
Kinderen: alle leeftijden welkom. Safari pas vanaf 6 jaar, behalve in de nare suite & safari suite, waar gezinnen over een eigen voertuig beschikken. Max. 2 kinderen in een bijzet bed in de suite van de ouders, geen kinderen toegelaten in de starbed suite.