Deception Valley Lodge

De Deception Valley Lodge is een aanrader voor wie van de unieke natuur van de Kalahari wil genieten en daarbij comfortabel wil overnachten in een excellente lodge. (ID: 182)

Ligging

ca. 120 km ten zuiden van Maun, aan de noordelijke grens van het Central Kalahari NP. U bereikt de lodge met een terreinwagen via een 54 km lange geasfalteerde weg van Maun richting Gweta/Nata. Aansluitend reist u deels via zandwegen naar het zuiden van Xhana via Makalamabedi naar Kuke Corner (ca. 77 km). Het is echter veel eenvoudiger om te vliegen met een klein vliegtuig van/naar Maun (ca. 45 min. vliegen).

Accommodatie

Hoofdgebouw met eetzaal, lounge met bar en souvenirwinkel. Naast het hoofdgebouw ligt het zwembad en een boma met buitenhaard. Activiteiten: dag- en avondsafari’s en wandelingen begeleid door San Bosjesmannen. Dagexcursie in de Central Kalahari is tegen betaling mogelijk (reservering vooraf is noodzakelijk).

Kamers

de 9 uiterst ruime chalets staan op houten plateaus en hebben een eigen terras. Elke chalet beschikt over een slaap- en woonkamer met bedden en muskietennetten. Badkamer met bad, wastafel en buitendouche. Minibar, ventilator en elektrische verlichting. 2 chalets zijn geschikt voor gezinnen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten.
Exclusief: fooien, transfers, bushman sleep-out, buitenlands gedistilleerde drankjes en persoonlijke uitgaven.
Kinderen: zijn welkom. Gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar moeten een privévoertuig boeken. Prijzen op aanvraag.