Beachcomber Le Canonnier

Dit resort ligt aan de baaien en stranden van de noordwestkust met heerlijk uitzicht op de oceaan en de noordelijke eilanden, omgeven door een groene tuin met verstopte beken, watervallen en poelen. Het is erg geliefd bij gezinnen en actieve vakantiegangers. (ID: 68147)

Ligging

het hotel is gelegen op het schiereiland van Pointe aux Canonniers en wordt aan 3 kanten omringd door zacht hellende, prachtige stranden. Het beroemde Grand Baie dorp ligt op 5 km en de luchthaven op 70 km afstand.

Accommodatie

De ruïnes van een vuurtoren en een vestiging zijn samen met een wellness mooi geïntegreerd in het domein. Centraal ligt het hoofdgebouw met receptie en winkeltjes. Het domein biedt een aangename atmosfeer en Mauritiaanse gastvriendelijkheid. Het omvangrijk sportaanbod zorgt ervoor dat u het culinaire genieten kunt balanceren.

Kamers

de 284 kamers (min. 24 m² groot) beschikken elk over een balkon of terras, zijn smaakvol en in heldere kleuren ingericht, en zijn recent gerenoveerd. De uitrusting beantwoordt aan de Europese standaard.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: persoonlijke uitgaven, overige maaltijden, drankjes, fooien en transfers.