Bon Azur Beachfront Suites & Penthouses

Een mix van koele elegantie en exotische atmosfeer. Uitstekend voor gezinnen en samenreizende stellen die op vlak van luxe niks te kort willen komen. (ID: 131170)

Ligging

aan het strand van Pointe aux Piments in het westen van het eiland. De luchthaven ligt op 75 km. Inkoopmogelijkheden, bushalte en restaurants bevinden zich in een straal van 10 tot 15 min. lopen.

Accommodatie

Het luxueuze Bon Azur Beachfront Suites & Penthouses ligt niet ver van de mooiste stranden van Mauritius. Het hotel ligt in een tropische tuin, die enkel door een infinity pool gescheiden is van de oceaan. Op het kleine domein zult u zich helemaal thuis voelen. ’s Morgens ontbijt u op het balkon en ’s avonds kunt u barbecueën of genieten van een licht diner met een glas wijn. Op verzoek worden brood en vruchten als ontbijt aan uw deur geleverd, ofwel komt een privékok u in uw suite of penthouse verwennen. Aan de andere kant zorgt een eigen conciërge- en schoonmaakservice ervoor dat u toch een zorgeloze vakantie heeft.

Kamers

het Bon Azur beschikt over 8 elegante suites met 2, 3 of 4 slaapkamers en 3 luxueuze penthouse-kamers, elk met een volledig uitgeruste keuken.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.