Excursies en dagtours in Namibië

Wij bieden verschillende excursies en dagtours in Namibië aan. Als u in Namibië bent gaat het erom attracties en hoogtepunten te bezoeken en beleven. Uiteraard kunt u er zelf op uit trekken, maar soms is het beter om een excursie te reserveren. Dat kan vooraf - als onderdeel van uw totale rondreis - of terplekke. We bieden u wat mogelijkheden ter overweging.

Dolfijnen, Robben & Co | Impala Tours

Dolfijnen, Robben & Co

Een ander Afrika ontdekken, dat is waar deze excursie voor staat. Een safari op zee waarbij u leert over Walvis Bay, de lagune en zijn bewoners.

Stadstour Windhoek | Impala Tours

Stadstour Windhoek

Een drie uur durende tour waarbij er onder andere een bezoek wordt gebracht aan de Christuskerk, de oude vestiging, het Tintenpalast en meer!

Sandwich Harbour avontuur | Impala Tours

Sandwich Harbour avontuur

Maak kennis met het unieke landschap van de lagune en de zoutpannen. Inclusief lunch met verse oesters en mousserende wijn in de duinen of op het strand.

Kleine dieren, groot uitgelicht | Impala Tours

Kleine dieren, groot uitgelicht

Deze excursie biedt de unieke mogelijkheid om de woestijn van dichtbij te beleven. U komt veel te weten over dit bijzondere landschap en heeft de tijd de woestijnbewoners te bewonderen.

Katutura Township Tour | Impala Tours

Katutura Township Tour

Een bijzonder bezoek aan het Penduka vrouwen en tbc-project, opgericht voor benadeelde vrouwen. U leert over de lokale ambachtelijke kunst, het maken van glazen kralen, pottenbakken, batikken, stikken, en nog veel meer!