Sandwich Harbour Abenteuer

Halve dagtour of dagtour van/naar Walvis Bay(ID: 56494)

Het duinlandschap rond Sandwich Harbour was ooit een walvisbastion. Vandaag biedt het een uniek landschap door zijn ongelooflijke uitgestrektheid en leegte. Een ongetwijfeld indrukwekkende excursie!

Programma

Op deze excursie heeft u de keuze tussen twee halve dagen of een hele dag. Optie 1: De tocht brengt u naar de lagune, de zoutpannen en, bij goede omstandigheden, Sandwich Harbour Lagoon. Onderweg zijn er veel mogelijkheden om het unieke landschap vast te leggen, van het uitzicht te genieten of de duinen te beklimmen. De Roaring Dunes zijn erg indrukwekkend en nodigen uit om naar beneden te glijden. De hoge panoramische duinen zijn een absoluut hoogtepunt van de dag. Een lichte snack, schuimwijn en andere drankjes worden in stijl geserveerd in de duinen. Deze optie kan ook geboekt worden van 12.30 - 17.00 uur. Optie 2: Wie meer tijd heeft, raden we een combinatie aan met een Namibische braailunch op het prachtige onbewoonde strand van het schiereiland Pelican Point. Verruil de snack op het strand bij Pelican Point voor een eersteklas Namibische braai. In een adembenemende omgeving smult u van authentieke Namibische gerechten met verse vis, langoustines en natuurlijk gegrild vlees. De boot keert ca. 14.00 uur terug naar de haven van Walvis Bay. Deze optie kan ook geboekt worden van 11.45 - 17.30 uur. Optie 3: Heeft u een hele dag voor een excursie en wilt u graag de zee op? Begin de dag in Walvis Bay dan met een boottocht, geniet van de braai op het schiereiland Pelican Point en verken vervolgens Sandwich Harbour in een 4x4 voertuig. Aan boord leert u veel interessante feiten over Walvis Bay, de lagune en haar bewoners. Tijdens een ontspannen rit trekt u naar de vuurtoren, de oesterkwekerijen, Pelican Point en Bird Island. Naast verschillende zeevogels zoals aalscholvers, flamingo’s en pelikanen observeert u dicht bij de boten ook dolfijnen, zeehonden, pinguïns en walvissen (van juli tot november). Onderweg krijgt u verse lokale oesters, snacks, schuimwijn en frisdrank. Terugkeer naar Walvis Bay rond 17.30 uur.

Inclusief

optie 1: 4x4 tour met Engelstalige chauffeur/gids, snacks, geselecteerde drankjes, Sandwich Harbour Permit. Optie 2: extra barbecuelunch met lokale drankjes. Optie 3: extra boottocht met Engelstalige kapitein/reisbegeleiding, alcoholvrije drankjes, snacks, oesters en schuimwijn.

Exclusief

Transfer van/naar Swakopmund.

Aantal deelnemers

min. 2, max. 7 pers. per voertuig

Reisdata

täglich (außer 25.12. & 01.01.), 7.45 & 12.30 Uhr

Tarieven voor deze excursie

BijzonderhedenPrijs p.p.