Constance Ephelia Resort

Idyllisch gelegen in het Port Launay Marine NP, omgeven door een fantastische weelderige tropische vegetatie met 2 prachtige witte zandstranden. Kristalhelder water en een indrukwekkend onderwaterleven maken deze plaats een van de mooiste op de hoofdeiland Mahé. (ID: 55419)

Ligging

de accommodatie van de bekende Constance hotelketen ligt in een meer dan 120 ha groot gebied aan de noordwest kust van het eiland in het Port Launay Marine NP. De luchthaven en de hoofdstad Victoria bereikt u in ongeveer 30 min.

Accommodatie

Constance Ephelia verleidt met volkomen ontspanning en een uitvoerig verwenprogramma – en dat alles in een luxueuze omgeving.

Aan de ene kant biedt dit resort zijn gasten veel vrije ruimte, en aan de andere kant heeft u toch het gevoel dat u hier in een boutique hotel verblijft. Bovendien is er een wellness in de vorm van een klein dorp en zijn er meerdere restaurants waar u culinair wordt verwend.

Kamers

verschillende categorieën, waaronder suites (min. 62 m² groot met balkon of terras) en villa's (min. 180 m² groot met tuin en zwembad). Elke kamer is ruim en modern ingericht.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: halfpension.
Exclusief: overige maaltijden, drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven.
Kinderen: max. 1 kind jonger dan 2 jaar gratis in kamer van de ouders.
Special: Gratis fietsverhuur.