Le Nautique Luxury Beachfront Apartments

De baai van Anse Royale is omgeven door een majestueus rif en granietrotsen, en biedt beschermd water, wat het ideaal maakt om te zwemmen, snorkelen of kajakken. Het hele jaar door is het hier aangenaam, maar noordwest-passaatwinden maken deze plek bijzonder omdat het blauwe water dan helder en rustig is. (ID: 133317)

Ligging

de appartementen liggen ca. 11 km ten zuiden van de luchthaven, aan het geliefde strand van Anse Royale.

Accommodatie

Dit appartementencomplex biedt u de mogelijkheid om de Seychellen te beleven zoals de lokale bevolking. Begin de dag met een ontbijt op het balkon, ga vervolgens naar de markt, wees ’s middags actief en geniet ’s avonds van een zelf gekookt diner of ga uit eten.

Anse Royale biedt alles dat u maar kunt wensen en nog meer: een kleurrijke markt voor selfcateraars, souvenirwinkeltjes en een hele reeks restaurants. En dat alles op wandelafstand van uw ´thuis´!

Kamers

de kamers zijn ingericht met oog voor modern design en feeling voor traditie. U merkt in deze appartementen de kleurrijke cultuur van de Seychellen. Elk appartement beschikt over luxueuze bedden, een badkamer met regendouche en een volledig uitgeruste keuken.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies.
Exclusief: milieutaks.