Hwange Safari Lodge

Het Hwange NP is het grootste wildpark in Zimbabwe. Bijna alle soorten wilde dieren zijn in dit park te vinden. Beroemd zijn de grote kuddes olifanten en de vele roofdieren.

Ligging

De dichtstbijzijnde luchthaven, Hwange National Park Airport, kan bijvoorbeeld vanuit Harare of Victoria Falls worden aangevlogen. Via een asfaltweg rijdt u in ca. 3 u. naar Victoria Falls en ca. 4 u. naar Bulawayo.

Lodge

Er zijn 2 restaurants, Dingani à-la-carte en het openluchtrestaurant bij het zwembad (buffet). Tevens 2 bars, de Tusker cocktailbar en Waterhole Bar bij de drinkplaats. Overige faciliteiten: zwembad, souvenirwinkeltje, wasserette, conferentiezalen, een tafeltennistafel, een beveiligde parkeerplaats. Vanaf 12 pers. is een diner in de bush mogelijke. Mogelijke activiteiten zijn dag-en nachtsafari’s, wandelsafari’s, bezoekjes aan een dorp en ritten met olifanten.

Accommodatie

100 kamers en suites met airco, plafondventilator, zithoek, muskietennetten, telefoon, sommige met tv, koffie/theefaciliteiten en een badkamer met ligbad, douche, toilet en haardroger.