&Beyond Ngala Private Game Reserve

Timbavati Game Reserve

Uitzonderlijk comfort, uitstekende service en de Pan-Afrikaanse keuken van de Ngala Safari Lodge zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ligging

Het 14.700 ha grote Ngala Private Game Reserve ligt in het Zuid-Afrikaanse Lowveld aan de Mopane rivier en aan de rand van het Krugerpark, Hoedspruit op ca. 40 km.

Lodge

De lodge bestaat uit meerdere cottages. De lodge heeft een knusse lounge met bar en een veranda; een kleine souvenirwinkel, alsmede een zwembad en een boma. Wifi in het hoofdgebouw. Het hoogtepunt van uw verblijf zijn speciale tracking safari’s, begeleid door ervaren &Beyond rangers en Shangaan trackers. Tijdens overbush wandelingen geniet u van de kleine dingen van de bush die vanuit het voertuig over het hoofd gezien worden. Gezinnen met kinderen zijn hier welkom.

Accommodatie

20 chalets met rieten dak in Afrikaanse stijl met eigen badkamer, kluisje, haardroger, airco en een veranda. Aanvullend is er een family suite voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen met aanvullend een lounge, buitendouche, veranda met privézwembad, een persoonlijke butlerservice en het gebruik van een Land Rover en rangers.

Inclusief

Volpension, safari-activiteiten en lokale drankjes.

Exclusief

Entreegeld Timbavati wildreservaat, overige drankjes, fooien en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Honeymoonspecial: 50% korting voor de bruid (geldig: gehele jaar, bij een verblijf van min. 2 nachten, niet in de family suite), niet combineerbaar.

Afwijkende annuleringsvoorwaarden: meer informatie op aanvraag beschikbaar.

Kinderen

Vanaf 4 nachten krijgen volwassenen tot 15% korting, vanaf 6 nachten tot 25%, geldig ook in combinatie met &Beyond Lodges in Namibië en Botswana.