Plains Camp @ Rhino Walking Safaris

Safari in pioniersstijl anno 1900 met modern comfort en luxe. Het Plains Camp @ Rhino Walking Safaris dient als basis voor het avontuur te voet in de bush. (ID: 2087)

Ligging

grenzend aan de Timbitene vlakte, met uitzicht op een drinkplaats waar het wild zich geregeld verzamelt. Op een 12.000 ha grote privéconcessie in het Kruger National Park. Er is een transfer vanaf de zusterlodge Rhino Post Safari Lodge, aankomst om 13:00 uur.

Accommodatie

De dag speelt zich vooral buiten in de natuur af. Het kleine camp heeft een gezellig hoofdgebouw met eetgedeelte, lounge, groot terras met open buitenhaard en een kleine plunge pool met uitzicht op de waterdrinkplaats. Deze accommodatie doet er alles aan om u een onvergetelijke safari te bezorgen. De dieren komen dicht bij het camp. Inbegrepen activiteiten: bushwandelingen van 3 à 4 u met opgeleid personeel. Optioneel kunt u een overnachting in de rustieke sleep-out boeken onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Kamers

de 4 comfortabele safaritenten voor max. 8 gasten zijn in rustieke safari-stijl ingericht. De tenten beschikken over een open badkamer, ventilator, elektrisch licht en een extra afdak.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: volpension, lokale drankjes, safari-activiteiten, conservation fee, transfer van/naar Rhino Post Safari Lodge.
Kinderen: welkom vanaf 12 jaar.
Special: Vanaf 5 nachten krijgt u korting. Geldt ook in combinatie met de Rhino Post Safari Lodge.