Singita Boulders Lodge

Ligging

Singita Boulders Lodge is gelegen in het hart van de Singita Sabi Sand. Singita Sabi Sand is een particulier wildpark in het Sabi Sand Reservaat, grenzend aan het Kruger National Park in Zuid-Afrika.

Hotel

De Singita Boulders Lodge beschikt over een zwembad, spa en fitnessruimte in het hoofdgebouw. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie

Er zijn 10 luxe suites met elk een eigen zwembad. Ook zijn er 2 familie suites met elk een eigen zwembad. Tijdens uw verblijf in Singita Boulders Lodge, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder luipaarden, leeuwen, neushoorns, buffels, olifanten, hyena’s, nijlpaarden, cheetah’s, wilde honden en vele soorten vogels.

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (inclusief premium wijnen, sterke dranken en likeuren, maar met uitzondering van de Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers.

Exclusief

Fooien, persoonlijke uitgaven, telefoongesprekken, spa-behandelingen.

Opmerking

Singita Boulders Lodge ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.