Singita Castleton

Ligging

Singita Castleton is gelegen in het hart van de Singita Sabi Sand. Singita Sabi Sand is een particulier wildpark in het Sabi Sand Reservaat, grenzend aan het Kruger National Park in Zuid-Afrika.

Hotel

De Singita Castleton beschikt over een zwembad op het gazon met uitzicht op de Castleton dam en het open grasland, een eigen fitnessruimte, prive tennisbaan met paviljoen, trampoline voor kinderen en een spa behandelkamer. Er is gratis internet (WiFi) toeging, maar door de afgelegen ligging van de lodge, kan de draadloze verbinding traag zijn.

Accommodatie

Er zijn 6 afzonderlijke huisjes. Tijdens uw verblijf in Singita Castleton, kunt u veel wilde dieren spotten, waaronder luipaarden, leeuwen, neushoorns, buffels, olifanten, hyena’s, nijlpaarden en cheetah’s.

Inclusief

Ontbijt, lunch, diner, alle drankjes (inclusief premium wijnen, sterke dranken en likeuren, maar met uitzondering van de Franse Champagne), was- en strijkservice, transfers.

Exclusief

Fooien, persoonlijke uitgaven, telefoongesprekken, spa-behandelingen.

Opmerking

Singita Castleton ligt in een malaria-zone dus is het essentieel om te overwegen of u passende voorbehoedmiddelen neemt. Ook wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen voordat u op reis gaat.

Kinderen

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom.